Επιστρέφει στην τηλεόραση το «50 – 50»: «Θα πάρουμε ποσοστά από την επανάληψη, ο Φιλιππίδης τα έχει ανάγκη», λέει ο σκηνοθέτης της σειράς

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουνίου 2023 16:39

Επιστρέφει στην τηλεόραση το «50 - 50»: «Θα πάρουμε ποσοστά από την επανάληψη, ο Φιλιππίδης τα έχει ανάγκη», λέει ο σκηνοθέτης της σειράς

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Βασίλης Θωμόπουλος σχολίασε στην «Super Κατερίνα» την επιστροφή στην τηλεόραση του «50 – 50», στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Για εμένα είναι μία χαρά που επιστρέφει το 50-50 γιατί έχει μεγαλώσει μια γενιά. Είναι από τις εξαιρετικές κωμωδίες. Δεν χρειάζεται να συνδυάζεται το καλλιτεχνικό έργο κάποιου ανθρώπου με το τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Εδώ είναι πιο μπερδεμένα τα πράγματα γιατί όλα τα προβλήματα έγιναν στον χώρο της δουλειάς. Είναι μια περιπέτεια που κανείς δεν χάρηκε που συνέβη. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν είναι μόνο ο Πέτρος Φιλιππίδης -που εντάξει πιστεύω ότι έσκισε σε αυτήν την σειρά- είναι κι άλλοι ηθοποιοί» είπε ο Βασίλης Θωμόπουλος.

«Δεν έχω καλές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη από παλιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν υπέροχος κι ήταν εξαιρετικός συνεργάτης σε αυτήν την δουλειά… Δεν χαίρεται κανείς με αυτήν την διαδρομή. Μετά το 50-50 δεν ξαναδούλεψα με τον Πέτρο και δεν είχαν συμβεί όλα αυτά. Κάτι δεν κούμπωσε και νομίζω ότι ούτε αυτός θέλει. Από την επανάληψη κι εγώ και κάποιοι συντελεστές κι οι ηθοποιοί παίρνουν ένα ποσοστό ανάλογα με την ώρα που προβάλλεται. Πιθανόν ο Πέτρος το έχει και ανάγκη. Ο Πέτρος έχει και πολλές άλλες σειρές και μπορεί να είναι μία ανάσα για αυτήν την περίοδο» συνέχισε ο Βασίλης Θωμόπουλος.