Επίθεση από συμμορία Ρομά δέχτηκε ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος

8 Δεκεμβρίου 2020 11:02

Σε μπελάδες φαίνεται ότι έχει μπει ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος από τις συνεχείς επιθέσεις που δέχεται από συμμορία Ρομά στην Παιανία.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή Live News η συμμορία των Ρομά καταστρέφει συνεχώς τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ για να κλέψει το χαλκό. Ο ηθοποιός παραχωρήσει ένα οικόπεδο και περίφραξη στην ΔΕΗ για να σταματήσει η κλοπή και ως αντίποινα η ομάδα των Ρομά του αναποδογύρισε το αυτοκίνητο.

«Είμαστε στην Παιανία. Ο μεγαλύτερος βραχνάς των κατοίκων είναι οι συμμορίες, οι οποίες ξηλώνουν μετασχηματιστές για να πάρουν τον χαλκό. Ανάμεσα στους κατοίκους είναι και ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος. Ο Νίκος Ξανθόπουλος, ο οποίος έμενε πάρα πολλά εικοσιτετράωρα χωρίς ρεύμα, όπως κι άλλοι κάτοικοι στην περιοχή αποφάσισε να παραχωρήσει στα συνεργεία δικό του περιφραγμένο χώρο για να τοποθετηθεί εκεί ένας μετασχηματιστής, τουλάχιστον να μην υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή που μένει. Μπορεί να είχε ρεύμα μετά αλλά δεν είχε αυτοκίνητο, καθώς μέλη της συμμορίας εκνευρίστηκαν αρκετά γιατί δεν μπορούσαν να πάρουν τον μετασχηματιστή και τον χαλκό με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσουν, να γυρίσουν στο πλάι το αυτοκίνητο του εγγονού του Νίκο Ξανθόπουλου και να πάρουν τον καταλύτη», είπε η δημοσιογράφος Τζίνα Αρβανίτη στην απογευματινή εκπομπή του Mega.