Επιθεση στα γραφεία της εταιρείας «Zeus+Dione»: Η ανακοίνωση του Mεγάρου Μαξίμου

17 Φεβρουαρίου 2021 22:50

Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια έξω από τα γραφεία της εταιρείας «Zeus+Dione» στο κέντρο της Αθήνας και από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που τα συγκεκριμένα γραφεία γίνονται στόχος επιθέσεων, καθώς στις 12 Φεβρουαρίου 2018 άγνωστοι είχαν τοποθετήσει και πάλι γκαζάκι,

Για την επίθεση στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, πήρε θέση το Μαξίμου χαρακτηρίζοντας τους θρασύδειλους τραμπούκους.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Μαξίμου, από την νέα επίθεση στα γραφεία της εταιρείας την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η οποία έχει αποχωρήσει προ πενταμήνου, προκλήθηκε φωτιά και υλικές ζημιές. «Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους» τονίζει.

Η ανακοίνωση του μεγάρου Μαξίμου
«Θρασύδειλοι τραμπούκοι έκαναν απόψε το βράδυ, επίθεση με γκαζάκια και βενζίνη στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Από την επίθεση, που γίνεται για δεύτερη φορά, προκλήθηκε φωτιά και υλικές ζημιές. Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ηρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα το δρόμο της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου».