Επιβεβαίωση ciao.gr: Υπέγραψε το νέο συμβόλαιο με τον Alpha η Τατιάνα Στεφανίδου

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουνίου 2022 10:00

Επιβεβαίωση ciao.gr:: Υπέγραψε το νέο συμβόλαιο με τον Alpha η Τατιάνα Στεφανίδου

Σας το αποκαλύψαμε πριν από καιρό και επιβεβαιωθήκαμε. Η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει κανονικά στον Alpha και την επόμενη σεζόν. Οι μικρολεπτομέρειες που υπήρχαν τακτοποιήθηκαν και ήδη η «Τάτι» έχει το μυαλό της για την εκπομπή της του χρόνου, έπειτα από μία χρονιά που κρίνεται ως άκρως ικανοποιητική.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μάλιστα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, υπέγραψε και το συμβόλαιό της. Όσο για τη νέα εκπομπή δεν αναμένεται να έχει ριζικές αλλαγές σε σύγκριση με φέτος. Ιδιαίτερη έμφαση στην επικαιρότητα και το ρεπορτάζ. Όπου η αλήθεια είναι ότι φέτος (ειδικά με την υπόθεση της Πάτρας) άγγιξε το άριστα. Και θα παίζει πάλι την ίδια ώρα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και ενίσχυση με ένα-δύο ακόμη γνωστούς δημοσιογράφους. Να αναφέρουμε ότι για μία ακόμη χρονιά η Στεφανίδου ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά. Μέχρι τις αρχές του χρόνου δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μιλούσαν για τα νούμερά της. Αλλά έκανε το μεγάλο comeback που το εξαργύρωσε με το νέο συμβόλαιο.

Ανανέωση συμβολαίου είχαμε και στον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Ράπτη. Το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο από τη συνεργασία του με τον παρουσιαστή. Ο οποίος δοκιμάστηκε τα τελευταία χρόνια με επιτυχία τόσο σε μαγνητοσκοπημένα όσο και σε ζωντανά προγράμματα. Μάλιστα, λέγεται ότι συζητά με το κανάλι του Αμαρουσίου για τρία πρότζεκτ.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο ΣΚΑΪ είχε κάνει πρόταση στον Ράπτη να κάνει το voice over στο Love Island.

Το οποίο θα παρουσιάσει τελικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Αλλά ο παρουσιαστής αρνήθηκε, αφού οι σχέσεις του με τον ΑΝΤ1 είναι εξαιρετικές. Έτσι παρέμεινε και περιμένουμε να δούμε πού θα αξιοποιηθεί, αφού και στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο τα πήγε πολύ καλά.

Μια και ο λόγος για τον ΣΚΑΪ να σας πούμε ότι συνεχίζονται οι μεταγραφές για τη σειρά Γλυκάνισος που θα δούμε τη νέα σεζόν. Πληροφορίες θέλουν και την Τάνια Τρύπη να λέει το «ναι» στην πρόταση της παραγωγής. Τα γυρίσματα ξεκινούν σύντομα και αναμένεται να καταλήξει η παραγωγή και στο πρωταγωνιστικό δίδυμο.

Η ιστορία μας ταξιδεύει στη Μυτιλήνη, όπου καταφθάνει μία νεαρή κοπέλα από τη Συρία, η οποία προσπαθεί να σωθεί από τον πόλεμο. Εκεί ερωτεύεται έναν μόνιμο κάτοικο του νησιού. Ο έρωτας θα φέρει, όμως, πολλές αντιδράσεις. Η παραγωγή κάνει κάστινγκ με ξένες ηθοποιούς, οι οποίες φυσικά μιλούν ελληνικά για τον ρόλο της Σύριας.

Ο μιντιάκιας