Επιβεβαίωση του ciao.gr: Η Ζήνα Κουτσελίνη και του χρόνου στο Star – H επίσημη ανακοίνωση

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουνίου 2022 15:44

Επιβεβαίωση του ciao.gr: Η Ζήνα Κουτσελίνη και του χρόνου στο Star - H επίσημη ανακοίνωση

Πλήρης επιβεβαίωση του ciao.gr. Η Ζήνα Κουτσελίνη συνεχίζει και την επόμενη σεζόν στο Star, έπειτα από τη θριαμβευτική χρονιά που είχε και την κατέστησαν Νο1 στη μεσημεριανή ζώνη.

Για τη Ζήνα Κουτσελίνη, όπως σας είχαμε αποκαλύψει, ο ΣΚΑΪ έκανε πολλές προσπάθειες για να εξασφαλίσει το μεγάλο «ναι» της παρουσιάστριας. Η πρότασή του ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιρετική. Το κανάλι του Φαλήρου μάλιστα δεν την ήθελε μόνο για καθημερινή εκπομπή, αλλά της είχε προτείνει και άλλα πρότζεκτ.

Η παρουσιάστρια είχε θέσει όμως προτεραιότητά της την παραμονή της στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Έτσι, στην τελευταία πρόταση του ΣΚΑΪ απάντησε αρνητικά και τόνισε ότι θέλει να μείνει στο Star. H αλήθεια είναι ότι μέχρι να επέλθει το οριστικό deal πέρασαν δύο μήνες. Και σε αυτό το διάστημα υπήρξαν πολλά σκαμπανεβάσματα. Τα τελευταία 24ωρα πάντως φάνηκε… λευκός καπνός. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και χθες είχαμε και τις επίσημες ανακοινώσεις.«Το STAR ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Η αγαπημένη Ζήνα Κουτσελίνη θα συνεχίσει για 8η χρονιά το συναρπαστικό δημοσιογραφικό ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας, με την επιτυχημένη εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η δυναμική παρουσιάστρια, που ξεχωρίζει για την απλότητα, την επαγγελματική της εμπειρία και τη βαθιά ενσυναίσθηση, με την οποία αντιμετωπίζει τις κάθε είδους δημοσιογραφικές προκλήσεις, έχει χτίσει σχέση αγάπης, συνέπειας και εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό του σταθμού.

Η ανανέωση της συνεργασίας της Ζήνας Κουτσελίνη με το Star επιστεγάζει την αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού αλλά και την επιτυχημένη πορεία της εκπομπής, που είναι σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης».