Επόμενος σταθμός της Στάη μετά το Οpen είναι η ΕΡΤ; – Τι θα κάνει στο δημόσιο κανάλι;

Δημοσιεύθηκε: 10/09/2019 15:20
Επόμενος σταθμός της Στάη μετά το Οpen είναι η ΕΡΤ; - Τι θα κάνει στο δημόσιο κανάλι;

Όσοι φαντάζεστε ότι η Έλλη Στάη ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του κρατικού καναλιού, πέφτετε έξω, καθώς η γνωστή δημοσιογράφος ετοιμάζει κάτι εντελώς διαφορετικό για την ΕΡΤ… Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…
Σύμφωνα με το nassosblog, εκεί που ξεκίνησε την καριέρα της ως κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων το 1982 πριν από 37 χρόνια.
Σε αυτή τη συνεργασία δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή στο οικονομικό καθώς η Έλλη Στάη παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων όταν άλλαξε το καθεστώς αμοιβής των δημοσιογράφων της ΕΡΤ και φυσικά είχε εκφωνήσει το τελευταίο δελτίο πριν κλείσει η ΕΡΤ και ανοίξει αργότερα η ΝΕΡΙΤ.
Μόνο που αυτή τη φορά, αν η συνεργασία προχωρήσει, δεν θα την δούμε στο δελτίο ειδήσεων αλλά σε εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή χωρίς βέβαια να αποκλείονται κάποιες παρεμβάσεις στο δελτίο όταν το απαιτεί η πολιτική επικαιρότητα.
Τίποτα ακόμη δεν είναι βέβαιο και στο συγκεκριμένο θέμα θα αργήσουν οι εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση μετά τα μέσα του Οκτώβρη.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT