Έρχεται ο τελευταίος κύκλος των Criminal Minds

25 Ιανουαρίου 2021 22:45

Ο τελευταίος κύκλος των Criminal Minds, κάνει πρεμιέρα σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο Open.
Η σειρά που κατέκτησε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, η σειρά φαινόμενο, επιστέφει δυναμικά με τα πιο συναρπαστικά επεισόδια. Η θρυλική ομάδα των επίλεκτων ψυχολόγων του FBI είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από το επικίνδυνο μυαλό κάθε επίδοξου εγκληματία. Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα, αν γνωρίζεις καλά την ανθρώπινη φύση…Και για τα μέλη της BAU, η ανθρώπινη φύση είναι η ειδικότητά τους.

Σύγχρονοι, δαιμόνια έξυπνοι, με χιούμορ και αστραπιαία αντανακλαστικά, έχουν ένα σπάνιο χάρισμα: «διαβάζουν» τις σκέψεις ακόμα και των πιο παρανοϊκών δολοφόνων, προβλέποντας τις επόμενες κινήσεις τους. Ο καθένας χρησιμοποιεί τις ξεχωριστές του γνώσεις για έναν κοινό σκοπό: να σκιαγραφήσουν το ψυχολογικό προφίλ του δράστη και να τον προλάβουν προτού ξαναχτυπήσει…
O συνταρακτικός 15ος κύκλος της αστυνομικής σειράς αλλάζει τα δεδομένα οριστικά και αμετάκλητα. Αυτή τη φορά, η ομάδα εξαπολύει ένα επικό ανθρωποκυνηγητό, για να πιάσει τον διαβόητο «Χαμαιλέοντα» γνωστό και ως Έβερετ Λιντς, έναν κατά συρροή δολοφόνο που στο παρελθόν κατάφερε να δραπετεύσει τραυματίζοντας σχεδόν θανάσιμα τον πράκτορα Ντέιβιντ Ρόσι.