Έρχονται διενέξεις με πρόσωπα που μας εμποδίζουν να κινηθούμε ελεύθερα

17 Φεβρουαρίου 2021 07:45

Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο δονεί για τα καλά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες αυτό το διάστημα. Όπως και σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να μας ενδιαφέρουν άμεσα.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά το φιλικό μας περιβάλλον. Αποκαλύψεις γεννούν ανασφάλεια για πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο μέχρι στιγμής στην ζωή μας.

Πρέπει να πάρουμε τον απαραίτητο χρόνο ώστε να δούμε αντικειμενικά και ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθούμε.

Πιθανό είναι να υπάρξουν συγκρούσεις με πρόσωπα που θεωρούμε ότι μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδιά μας και περιορίζουν τις κινήσεις μας. Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε επαναστατικές συμπεριφορές. Όμως δεν θα είναι εύκολο να χαλιναγωγήσουμε την ορμή μας. Γεγονός είναι ότι η δεδομένη αστρολογική συγκυρία θέλει να μας ωθήσει στην εναρμόνιση του σύγχρονου με το παλαιότερο, του νεωτεριστικού με το συντηρητικό κομμάτι της ζωής μας και του εαυτού μας. Τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να αντιμετωπίσουν τους επόμενους μήνες σημαντικές αλλαγές σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τις κινήσεις και τα συναισθήματά μας σήμερα…

Η Σελήνη τα ξημερώματα περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, σε ζώδιο έξαρσης για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε οικονομικά ζητήματα. Σε θέματα ασφάλειας και αξιών που έρχονται στο προσκήνιο και μας απασχολούν έντονα. Γεγονός είναι ότι θα επιδιώξουμε να απολαύσουμε κάθε στιγμή της ημέρας περνώντας όμορφα, νιώθοντας σταθερότητα και σιγουριά δίπλα σε πρόσωπα που μας εμπνέουν. Οικονομικές υποθέσεις δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια καθώς πιθανότατα θα κλείσουμε λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να μας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

Ωστόσο, το απόγευμα το κλίμα αλλάζει όταν η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο ενισχύοντας την ένταση. Είναι πιθανό να νοιώθουμε περιορισμένοι και καταπιεσμένοι σε καταστάσεις που δεν μας εκφράζουν. Θα πρέπει όμως να ξεφύγουμε από το πείσμα και την αδιαλλαξία και να αντιμετωπίζουμε κάθε κατάσταση με γνώμονα το μέλλον. Πιθανές αλλαγές μπορεί να προκύψουν που θα είναι ευεργετικές σε όλα τα επίπεδα. Αρχικά θα δημιουργήσουν το αίσθημα της ανασφάλειας και αυτό θα επηρεάσει την ψυχολογία μας.