Έρχονται νέες καταγγελίες-φωτιά! Στο επίκεντρο διάσημος πρωταγωνιστής, το όνομα του οποίου δεν έχει ακουστεί καθόλου

18 Φεβρουαρίου 2021 08:20

Κι άλλος ηθοποιός στον εισαγγελέα για βιασμό! Νέα βόμβα στον χώρο του θεάτρου που θα προκαλέσει θύελλα

Ο χώρος του θεάτρου και της υποκριτικής μοιάζει με καζάνι που βράζει μετά από όσα έχουν γίνει περισσότερο ή λιγότερο γνωστά.

Για πάνω από χίλιες καταγγελίες μίλησε προ ημερών ο Πασχάλης Τσαρούχας, πρόεδρος του πειθαρχικού στο ΣΕΗ, η πλειονότητα των οποίων δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Ήδη ακούγεται έντονα ότι έρχονται νέες καταγγελίες, ειδικά για έναν ηθοποιό που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα αλλά και για συνάδελφό του που κατηγορείται ήδη.

Για την πρώτη περίπτωση υποστηρίζεται ότι αν «σκάσει» η βόμβα θα δημιουργήσει πάταγο.

Η «εξαφάνιση» κορυφαίου πρωταγωνιστή, ο οποίος δεν έχει βγει καν να μιλήσει για τα όσα τραγικά έχουν δει το φως της δημοσιότητας έχει προκαλέσει έκπληξη.

Κάτι που αφήνει άπλετο χώρο για ποικίλα σχόλια από τους συναδέλφους του, οι οποίοι θεωρούν απαράδεκτο να μην έχει βγει για να τοποθετηθεί δημόσια.

Είναι μάλλον πολύ δύσκολο να πράξει κάτι τέτοιο ο συγκεκριμένος, με δεδομένη την στενότατη φιλία δεκαετιών με έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές των σκανδάλων.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν ήδη για καταγγελίες (πληθυντικός αριθμός) σε βάρος του που αν δουν το φως, τότε γκρεμίζεται ένας ολόκληρος μύθος…

Ίδωμεν…