Έρχονται οι δεκατιανοί Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης

Συντάκτης: Newsroom

9 Αυγούστου 2022 18:53

Από τις 27 Αυγούστου στις 10 το πρωί, το πιο πλήρες ενημερωτικό brunch του Σαββατοκύριακου, θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ.

Ο ειδικός του πολιτικού ρεπορτάζ, Γιάννης Πιτταράς που επιστρέφει στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ΣΚΑΪ, και ο Γιώργος Γρηγοριάδης που τιμά το ελεύθερο ρεπορτάζ εδώ και 22 χρόνια με δημοσιογραφικές αποστολές που έχουν συζητηθεί, συναντιούνται σε ένα νέο ενημερωτικό μαγκαζίνο και φέρνουν στις οθόνες μας όλα όσα επιβάλλεται να γνωρίζουμε για την επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου.
ΟΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ: Ένα ενημερωτικό brunch, με φρέσκια αντίληψη και juicy διάθεση, που θα σε κρατήσει!

Τι ξέρουμε για τους νέους παρουσιαστές του ΣΚΑΙ

Ο Γιάννης Πιτταράς βρίσκεται εδώ και χρόνια στα ηνία της πρωινής ενημέρωσης της κρατικής τηλεόρασης καθώς μαζί με τον Δημήτρη Κοτταρίδη παρουσιάζουν καθημερινά την εκπομπή «…από τις έξι». Παράλληλα έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Γιάννης Πιτταράς: Η καταγωγή, η σύζυγος και η ευτυχισμένη οικογένεια. Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά
μεγάλωσε στην Πάτρα, απ’ όπου κατάγεται η μητέρα του. Ο Γιάννης Πιτταράς κατάγεται και από τη Νάξο.
Το όνειρό του είναι να αποσυρθεί κάποια στιγμή στο νησί του. Ο Γιάννης Πιτταράς είναι παντρεμένος και η σύζυγός του είναι η Χαρά Σκαραφίγκα που εργάζεται ως μακιγιέζ στην κρατική τηλεόραση.

Τον Γιάννη Πιτταρά τον γοήτευε από μικρό ο χώρος της δημοσιογραφίας ωστόσο την απόφαση να ασχοληθεί τελικά με τον χώρο την πήρε ξαφνικά. Η εναλλακτική του επιλογή ήταν να δουλέψει στα πλοία της γραμμής Πάτρα-Ιταλία. Τελικά αποφάσισε να φοιτήσει σε Σχολή Δημοσιογραφίας. Ο Γιάννης Πιτταράς στο ξεκίνημα της καριέρας του δούλεψε στο Κανάλι 29, στο Alter, στο Star, στο New Channel. Γιάννης Πιτταράς: Η καταγωγή, το βιογραφικό, η σύζυγος και η ευτυχισμένη οικογένεια του δημοσιογράφου της ΕΡΤ. Έχει εργαστεί ακόμα στις εφημερίδες «Βραδυνή», και «Καρφί». Εργαζόταν στον Alpha από το 2002 έως το 2014 και έκανε πολιτικό ρεπορτάζ. Ο Γιάννης Πιτταράς έχει δουλέψει στη HuffPost ως πολιτικός συντάκτης.

Κατείχε τη θέση του προϊσταμένου του πολιτικού τμήματος του ΣΚΑΪ από το 2014 έως το 2019.
Τον Δεκέμβριο του 2019 βρίσκεται στην ΕΡΤ1 και παρουσιάζει καθημερινά μαζί με τον Δημήτρη Κοτταρίδη την εκπομπή «…από τις έξι»