Έρχονται τα πάνω – κάτω! Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας αθωώνεται και ο Μιλτιάδης εισβάλει στην οικία των Σεβαστών- Η σκληρή μάχη ανάμεσά τους!

26 Οκτωβρίου 2020 16:00

Οι δύο άντρες θα συναντηθούν στις Άγριες Μέλισσες, μετά από 6 χρόνια.

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν απόψε με νέο επεισόδιο, ωστόσο, τα spoiler για όσα θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Μία από τις πολυαναμενόμενες συναντήσεις που περιμένουμε να δούμε, είναι και αυτή του Δούκα με τον Μιλτιάδη.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό για τις Άγριες Μέλισσες ο Αλέξης Μίχας, ο Δούκας βρίσκεται προ της αθώωσής του από τον Αλέξη Γραμματικό, έτσι επισκέπτεται τον συνεταιρισμό. Εκεί θα έχει το πρώτο τετ α τετ με τον Μιλτιάδη. Θα είναι πολύ έντονο, αλλά δεν θα είναι όπως αυτό που θα ακολουθήσει στη συνέχεια. Ο Δούκας αθωώνεται από τον εισαγγελέα και ο Μιλτιάδης, σε έξαλλη κατάσταση, εισβάλει στην οικία των Σεβαστών και θα δούμε μία πάρα πολύ σκληρή σκηνή.

Παράλληλα, ο  Δούκας μετά την αθώωσή του θέλει να πάρει πίσω την περιουσία που είχε γράψει στα παιδιά του. Ο Κωνσταντής συμφωνεί, ο Νικηφόρος όμως αντιδρά άσχημα. Απρόβλεπτα όσα έρχονται στις Άγριες Μέλισσες.