Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής – Κωνσταντίνου & Ελένης

9 Ιουνίου 2022 16:15

Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής – Κωνσταντίνου & Ελένης – Συνέντευξη

Το περιοδικό μας πήρε συνέντευξη από τον Pastry Chef, του εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής “Κωνσταντίνου & Ελένης”, Σπύρο Αφράτη. Ο Σπύρος μας μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας του εργαστηρίου αλλά και για την τέχνη του χειροποίητου παγωτού που αποτελεί αφορμή για να επισκεφτεί κάποιος την Εύβοια.

Το Κωνσταντίνου & Ελένης είναι συνυφασμένο με το καλύτερο χειροποίητο παγωτό στην Εύβοια. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να δοκιμάσουν τα παγωτά σας;
Σαφώς, διότι ο κόσμος πλέον ξέρει τι τρώει και εκτιμάει την ποιότητα. Έχουμε κοινό που έρχεται για παγωτό από όλα τα μέρη της Εύβοιας, της Βοιωτίας ακόμα και από πολλές περιοχές της Αθήνας.

Μπορείτε να μας αποκαλύψετε το “μυστικό” σας; Είναι κάποιο συγκεκριμένο υλικό, είναι οι ιδιαίτερες γεύσεις ή απλώς το “μεράκι” που βάζετε στις συνταγές σας;
Το μυστικό κρύβεται πίσω από την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και την αγάπη για το παγωτό, πράγμα που είναι σύμμαχος για νέες δημιουργίες που έχουν ένα στόχο: την απόλαυση.

3)Ποια είναι η πιο special γεύση παγωτού που σερβίρετε και δεν μπορείς να βρεις πουθενά αλλού;
Η γκάμα μας στο παγωτό ποτέ δεν είναι στάνταρ, πράγμα που κάνει τον πελάτη κάθε φορά που έρχεται να δοκιμάζει και κάτι νέο και πετυχημένο. Special, λοιπόν, θα έλεγα την μεγάλη σειρά μας σε παγωτά με αλκοόλ που σπάνια βρίσκεις, καθώς και τα παγωτά ειδικών κατηγοριών όπως vegan, no sugar και high protein.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής – Κωνσταντίνου & Ελένης