Εριέττα Κούρκουλου: H συγκινητική ανάρτηση αγκαλιά με τον γιο της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Φεβρουαρίου 2023 08:20

Συγκλονισμένη είναι η Εριέττα Κούρκουλου με τα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία και τις μεγάλες απώλειες λόγω του φονικού σεισμού.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, Εριέττα Κούρκουλου σχολίασε τη φρίκη στην Τουρκία όπως και στη Συρία με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με τον γιο της. Στο στιγμιότυπο έγραψε: «Είναι θέμα τύχης όπως πολύ σωστά τονίζουν πολλοί, το ότι είμαστε εδώ, είμαστε μαζί και είμαστε καλά… Τίποτα δεν είναι δεδομένο…».

 

H Εριέττα Κούρκουλου συμπλήρωσε πέντε χρόνια κοινής πορείας με τον σύντροφό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Θέλοντας να τιμήσει την επέτειό της με τον αγαπημένο της Βύρωνα Βασιλειάδη, έκανε ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram.

Δημοσίευσε ασπρόμαυρη φωτογραφία τους από κάποιο καλοκαίρι μπροστά σε κυκλαδίτικο ανεμόμυλο και έγραψε τα παρακάτω:

«Σαν τον αέρα που αναπνέω… τόσο εύκολη και τόσο απαραίτητη η ζωή μαζί του.

Αυτό είναι το μυστικό άλλωστε – Το για πάντα, να φαντάζει εύκολο με τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει.

Όχι γιατί κάθε μέρα είναι τέλεια, αλλά γιατί ακόμα και οι δύσκολες μέρες μαζί του, είναι πολύ ομορφότερες από ότι θα ήταν μια μέρα χωρίς εκείνον.

Όχι γιατί κάθε μέρα είναι τέλεια, αλλά γιατί ακόμα και οι δύσκολες μέρες μαζί του, είναι πολύ ομορφότερες από ότι θα ήταν μια μέρα χωρίς εκείνον.

Κάθε μέρα επιλέγουμε ο ένας τον άλλον. Κάθε μέρα κάνουμε και οι δυο προσπάθεια να μην χαθούμε μέσα στην τρέλα της δουλειάς και του μπέμπη μας.

Κάθε μέρα υπάρχει αλληλοϋποστήριξη, σεβασμός, θαυμασμός και αγάπη, ακόμα και όταν μας κυριεύουν τα νεύρα και οι παρεξηγήσεις.

Κάθε μέρα ευχαριστώ το σύμπαν που έφερε τον Βύρων στον δρόμο μου.

Δυο ολόκληροι άνθρωποι, όχι δυο μισοί που ολοκληρώνονται μέσα από την σχέση τους.

Δυο ολόκληροι άνθρωποι, που κάνουν ο ένας τον άλλον καλύτερο. Μια σχέση έρωτα, εμπιστοσύνης, προόδου και εξέλιξης.

Μια σχέση απέραντης και πραγματικής αγάπης.

Ένας άνθρωπος που έχει γίνει το φως στις σκοτεινότερες στιγμές μου και το σημαντικότερο χειροκρότημα στις ομορφότερες στιγμές μου.

Τον γνώρισα όταν ήμουν ακόμα κοριτσάκι και σήμερα, σαν γυναίκα και μητέρα πια του παιδιού του, έχω να πω ότι όσες ευκαιρίες και να είχα να ξαναζήσω την ζωή μου, θα επέλεγα αυτόν. Αυτόν και μόνο αυτόν, ξανά και ξανά».