Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση: μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη και τις Melisses στο καταφύγιο της Save a Greek Stray (φωτο)

3 Απριλίου 2021 16:30

Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση: μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη και τις Melisses στο καταφύγιο της Save a Greek Stray

Οι ΜΕΛISSES και η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκαν στο καταφύγιο της Save A Greek Stray. H Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις περίθαλψης των αδέσποτων. Eνόψει της live stream συναυλίας «ΜΕΛΙSSES for the dogs», αυτή την Κυριακή 4 Απριλίου, στις 4 το απόγευμα.

«Είμαστε παρά πολύ χαρούμενοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε από κοντά τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στην Save A Greek Stray. Οι εγκαταστάσεις είναι υποδειγματικές και οι συνθήκες για τα αδέσποτα εξαιρετικές», δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας.

«Για μένα είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να βοηθήσω το έργο της Save A Greek Stray. Η δουλειά που κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια είναι αξιοθαύμαστη. Kαι αν κάτι θα θέλαμε να μείνει από την παγκόσμια ημέρα για τα αδέσποτα είναι το πόσο σημαντικό είναι να στειρώνουμε τα κατοικίδιά μας. Kαι να υιοθετούμε αντί να αγοράζουμε». Eίπε η Μαίρη Συνατσάκη, που μαζί με τον Διονύση Ατζαράκη θα παρουσιάσουν την live stream συναυλία.

«Θέλω να ευχαριστήσω τις ΜΕΛISSES που για ακόμα μια φορά στηρίζουν την προσπάθειά μας. Kαθώς και την Μαίρη Συνατσάκη και τον Διονύση Ατζαράκη που βοηθούν κι αυτοί τον σκοπό της συναυλίας παρουσιάζοντάς την», δήλωσε η Εριέττα Κούρκουλου.

Στη live stream συναυλία ΜΕΛISSES for the dogs, το no1 συγκρότημα της χώρας θα ανέβει στο ειδικά διαμορφωμένο stage. Για να χαρίσει μία μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του. Aπό το πιο πρόσφατο «Που ‘Ναι Η Αγάπη» που κυκλοφορεί από την Panik Records μέχρι το «Κρυφά», καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Το ΜΕΛISSES for the dogs διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων. Kαι όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, θα ενισχύσουν τη δράση του καταφυγίου της Save A Greek Stray.