Εριέττα Κούρκουλου: Οι πρώτες απόκριες με τον γιο της

Συντάκτης: Newsroom

26 Φεβρουαρίου 2023 15:34

Εριέττα Κούρκουλου: Με αποκριάτικη μεταμφίεση στο καρναβάλι με τον σύζυγό της και τον γιο τους

Η Εριέττα Κούρκουλου αποκάλυψε την αποκριάτικη μεταμφίεση της οικογένειά της, μέσα από τη νέα της ανάρτηση στα social media.

Έχοντας αγκαλιά τον γιο της και με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη να ακολουθεί, η οικογένεια συμμετέχει στις καρναβαλικές εκδηλώσεις για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.

Φορώντας στολή super ήρωα και έχοντας πάνω στους ώμους της τον γιο της ντυμένο spiderman, η Εριέττα Κούρκουλου απολαμβάνει τις πρώτες Απόκριες με τον μικρό της, ο οποίος πρόσφατα έγινε ενός έτους.

Εριέττα Κούρκουλου: Φωτογραφίζει τους δυο άντρες της ζωής της

Μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Εριέττα Κούρκουλου.

Η Εριέττα Κούρκουλου μπορεί να έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η ίδια πολλές φορές μοιράζεται μέσα από τα social media, στιγμές από την καθημερινότητά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Αυτό έκανε και πριν από λίγες ώρες, αναρτώντας ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο, με τους δύο άντρες τις ζωής της, τον σύζυγό της και τον γιο τους.

Η Εριέττα Κούρκουλου απαθανάτισε σύζυγο και γιο ενώ χαλάρωναν, ανταλλάσσοντας αγκαλιές και χάδια.

Εριέττα Κούρκουλου – Βύρων Βασιλειάδης: Γιόρτασαν τον Βαλεντίνο στο θέατρο

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο σύζυγός της, Βύρων Βασιλειάδης γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο πηγαίνοντας Θέατρο.

Μια από τις σπάνιες έξοδό τους πραγματοποίησαν την ημέρα των ερωτευμένων η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδη.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι έδωσε το παρών στο θέατρο Παλλάς καθώς ο σκοπός της παράστασης που παρακολούθησαν ήταν φιλανθρωπικός.

Να σημειωθεί, ότι η Εριέττα Κούρκουλου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της στις 21 Μαρτίου 2022, ένα αγοράκι το Νίκο Βασιλειάδη Κούρκουλο.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2020 στη Μύκονο, στην παραλία Αγράρι, σε ένα πανέμορφο εκκλησάκι ενώπιον στενών συγγενών και φίλων, με τους καλεσμένους τους να μην ξεπερνούν τους 120.

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης κράτησαν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή φωτογραφιών: ndp