Εριέττα Μανούρη: «Δόξα τω Θεώ δεν πέφτουν ακριβώς μαζί οι Άγριες Μέλισσες και ο Σασμός οπότε γίνεται το λεγόμενο ζάπινγκ»

23 Οκτωβρίου 2021 14:30

Εριέττα Μανούρη: «Δόξα τω Θεώ δεν πέφτουν ακριβώς μαζί οι Άγριες Μέλισσες και ο Σασμός οπότε γίνεται το λεγόμενο ζάπινγκ»

Η Εριέττα Μανούρη μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα και αποκάλυψε κάποιες από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα της σειράς Σασμός.

Εριέττα Μανούρη: «Δόξα τω Θεώ δεν πέφτουν ακριβώς μαζί οι Άγριες Μέλισσες και ο Σασμός οπότε γίνεται το λεγόμενο ζάπινγκ».

«Το φλερτ του Διονύση στη Σεμίνα, είναι παιχνίδι εξουσίας». Ανέφερε αποκαλύπτοντας δύο από τις πιο δύσκολες σκηνές της στη σειρά.

«Είναι δύο σκηνές που σοκαρίστηκα, είναι μία με τον Διονύση, ερωτική αλλά όχι με την καλή έννοια και δυσκολευτήκαμε και μία με τη μητέρα μου, που είναι η πιο σημαντική και θέλω να τη γυρίσω».

Ρωτήθηκε αν με τον Αναστάση Ροϊλό βλέπουν Άγριες Μέλισσες ή Σασμό στην τηλεόραση

«Δόξα τω Θεώ δεν πέφτουν ακριβώς μαζί οπότε γίνεται το λεγόμενο ζάπινγκ».

Είναι ο γάμος στα σχέδιά τους;

«Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω εγώ; Ο γάμος δεν είναι στα κοντινά μου σχέδια. Δεν θα ερχόταν ο αγαπημένος μου με μονόπετρο. Όταν είσαι στο ίδιο κεφάλαιο με τον άλλον άνθρωπο κυλάει το πράγμα ομαλά και δεν χρειάζεται να έχουμε βεβιασμένες σκέψεις. Είναι πολύ τυπικά πράγματα, για άλλους λόγους πρέπει να γίνονται»

https://youtu.be/WjmwWbNcp78