Έρικ Ρόμπερτς: ο Χολιγουντιανός σταρ μίλησε για την νέα του ταινία, για την αδερφή του, Τζούλια Ρόμπερτς και για την αγάπη που έχει για την χώρα μας

4 Νοεμβρίου 2021 08:00

Έρικ Ρόμπερτς: ο Χολιγουντιανός σταρ μίλησε για την νέα του ταινία, για την αδερφή του, Τζούλια Ρόμπερτς και για την αγάπη που έχει για την χώρα μας

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον Έρικ Ρόμπερτς στο στούντιο του The 2Night Show και παρατήρησε πόσο ακομπλεξάριστος και άνετος ήταν ο Χολιγουντιανός σταρ σε όλες τις ερωτήσεις που του έκανε.

Έρικ Ρόμπερτς: ο Χολιγουντιανός σταρ μίλησε για την νέα του ταινία, για την αδερφή του, Τζούλια Ρόμπερτς και για την αγάπη που έχει για την χώρα μας.

Μίλησε για την καριέρα του, για την σύζυγό του και για την χώρα μας

«Έχω παίξει σε πάνω από 100 ταινίες», δήλωσε στην αρχή και τόνισε ότι σταμάτησε να μετράει στις 75. «Έχω γυρίσει ταινίες σε όλον τον κόσμο. Εχω μια υπέροχη ζωή και είμαι ευγνώμων. Τα πρώτα 5 χρόνια της πορείας μου νόμιζα ότι ο κόσμος ήταν τυχερός που με γνώρισε, μετά το ξεπέρασα. Ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα και την γυναίκα μου».

«Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα και χαίρομαι γι αυτό. Είχα έναν φίλο που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Αμερική και μου έμαθε Ελληνική. Το μόνο που θυμάμαι είναι το “είμαι φίλος μου”. Αγαπώ τον ελληνικό φαγητό, όπως αγαπάω τη γυναίκα μου».

Για τη σχέση του με την αδερφή του, Τζούλια Ρόμπερτς είπε

«Εγώ βοήθησα την Julia να πάρει τον πρώτο της και μετά προχώρησε μόνη της. Όλα αυτά τα κατόρθωσε η ίδια. Και η Emma έχει φυσικά το όνομα της οικογένειας οπότε ήταν ουσιαστικά σαν να την καλούσε ο χώρος. Την καλούσε να μπει και ήταν ωραίο αυτό. Όλοι νομίζουν ότι με πειράζει να με ρωτάνε για την αδερφή μου. Γιατί; Εγώ την έβαλα στον κινηματογράφο Λατρεύω την αδερφή μου, είμαι περήφανος για εκείνη. Στην οικογένεια είμαστε θαυμαστές της Julia Roberts. Και όλοι φοβούνται να την αναφέρουν μπροστά μου. Δεν υπάρχει θέμα».

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε για τις φήμες που τον θέλουν τσακωμένο με την αδερφή του

«Αδέλφια είμαστε, είναι λογικό να τσακωνόμαστε κατά καιρούς. Η μόνη φορά που έχουμε παίξει μαζί ήταν στην πρώτη της ταινία που έπαιζε τη μικρή μου αδερφή. Παρεπιπτόντως δεν ήταν καθόλου καλή ταινία. Υπήρξαν κάμποσες φορές που συζητήθηκε αυτό, αλλά δεν ευόδωσε λόγω προγράμματος. Το θέμα δεν είναι να παίξουμε εγώ η αδερφή μου και η κόρη μου σε μια ταινία, το θέμα είναι να είναι η ιδανική για εμάς».

Στο στούντιο βρέθηκε και ο Άνθιμος Ανανιάδης που είναι ο παραγωγός και σκηνοθετεί την ταινία.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης κάνει ένα όνειρό του πραγματικότητα

«Είναι παράδειγμα προς μίμηση ως επαγγελματίας. Είχα μια τρελή ιδέα να φτιάξω έναν ρόλο που θα τον παίξει ο Eric Roberts, το είχε πει στη μητέρα μου και στον Κώστα Βουτσά και μου έλεγαν πώς θα τον φέρεις; Ο Eric είναι φίλος της Ελλάδας»

Μαζί τους βρέθηκε και ο Rico Simonini, του διάσημου αμερικανού καρδιολόγου, που είναι και ηθοποιός, αλλά και παραγωγός. Έχει έρθει κι αυτός από την περασμένη εβδομάδα στη χώρα μας καθώς έχει έναν ρόλο στην ταινία, ενώ συμμετέχει και στην παραγωγή.