Ερμής στον Υδροχόο: τι «ζητάει» από κάθε ζώδιο

Δημοσιεύθηκε: 25/01/2019 14:19
Ερμής στον Υδροχόο: τι "ζητάει" από κάθε ζώδιο

«Mπαίνουμε στον Υδροχόο και θ’ ανάψουνε φωτιές», τραγουδούσε ο Παπάζογλου και κάπως έτσι έγινε. Τι «ζητάει» στ’ αλήθεια, απ’ όλους μας, ο Ερμής που, από χθες, μας έκλεισε το μάτι απ’ τον Υδροχόο; Καταρχάς, να σκεφτόμαστε πιο ομαδικά. Στα επιμέρους τώρα. 

Κριός

Φυλάξτε δύναμη και ενέργεια για όταν χρειαστεί.  Τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν, ακόμα και να είστε απόλυτα σίγουροι ότι κινείστε έξυπνα και κανείς δεν μπορεί να σας φρενάρει.

Ταύρος

Όσο και να αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους άλλους, τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο  εάν εσείς το θέλετε πάρα πολύ. Θέληση, λοιπόν.

Δίδυμοι

Υπάρχει γύρω ένα κλίμα δυσαρέσκειας, αλλά δεν μπορεί να σας καταπιέσει αν δεν το προκαλέσετε. Παρά την καλή σας πρόθεση, έχετε ακόμα να αντιμετωπίσετε άτομα που φέρνουν δυσκολίες. Σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Καρκίνος

Η συνεχής επαναφορά των σκέψεων και των πράξεών σας στα ίδια και τα ίδια, θα σας εμποδίσει να λειτουργήσετε δυναμικά και να δείξετε τα ταλέντα σας. Κοιτάξτε μόνο τη «καμπούρα» σας.

Λέων

Η ανάγκη σας να κάνετε κάτι διαφορετικό από αυτά που κάνατε συνήθως, θα σας προκαλέσει συνεχείς εκνευρισμούς και ανασφάλειες. Προφανώς, ωστόσο, ο πανικός δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Παρθένος

Πρέπει να καταλάβετε πως τα καινούρια ξεκινήματα χρειάζονται ριζικές αλλαγές. Εσείς, πάλι, ίσως να μην είστε έτοιμοι να δείξετε αποφασιστικότητα για να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε. Χρειάζεται, ωστόσο.

Ζυγός

Μια ειλικρινής συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως σας κάνει να ανακαλύψετε αλήθειες που αγνοούσατε. Γι’ αυτό μην αφήσετε ενδεχόμενη εσωτερική σας… σύγχυση να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σας.

Σκορπιός

Κανείς δε λέει όχι στην επανάσταση, αρκεί να υπάρχει αιτία. Εάν θέλετε να εκφράσετε την αγάπη σας στον/τη σύντροφό σας, κάν’τε το. Χωρίς τάσεις… αντιδικίας.

Τοξότης

Για να μπορέσετε να δείτε τις ευκαιρίες γύρω σας, είναι απαραίτητο να επανεκτιμήσετε τις σκέψεις και τις αξίες σας. Μην αφήσετε τη συναισθηματική απομόνωση να σας δημιουργήσει προβλήματα. Προς τα εκεί το πάτε…

Αιγόκερως

Δεν έχετε λόγους να μην κάνετε παραχωρήσεις σε συζητήσεις που θα ανοίξετε. Έτσι κι αλλιώς, διαμέσου έξυπνων συμβιβασμών, καταφέρνετε πάντα να βρίσκετε γέφυρες επικοινωνίας.

Υδροχόος

Για να προλάβετε τις εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο, ανοίξτε το θέμα άμεσα και διορθώστε το. Ακόμα και αν κρατάτε μέσα σας την υποψία ότι θα σας προδώσουν.

Ιχθείς

Μη βιάζεστε να γίνουν όλα μαζί, γιατί το καθετί θέλει το χρόνο του. Εσείς πάντως μπορείτε να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε μόνο εάν βάλετε τις δικές σας προθεσμίες και όρια στον καθένα.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT