Ερμής στους Ιχθείς: τι καλά και τι… περίεργα φέρνει και για ποια ζώδια

Δημοσιεύθηκε: 07/02/2019 09:31
Ερμής στους Ιχθείς: τι καλά και τι... περίεργα φέρνει και για ποια ζώδια

Kαλώς τον. Έρχεται φορτσάτος ο Ερμή στους Ιχθείς -και μάλιστα ως τις 28 Μαρτίου θα παραμείνει σε αυτή τη θέση. Αποτέλεσμα; Καταρχάς, οξύνεται ιδιαίτερα η φαντασία. Όλων μας, όχι μόνο των Ιχθύων – που, έτσι κι αλλιώς, είναι γκαραντί. 

Ο λόγος αποκτά συναίσθημα, οι σκέψεις περιστρέφονται γύρω από θέματα που σχετίζονται με την συμπόνια και την αυτοθυσία. Από την άλλη, μιας και εδώ βρίσκεται σε πτώση, η παραπληροφόρηση «ανθεί». Αυτό ακριβώς καθιστά τη συγκεκριμένη περίοδο ακατάλληλη για να δρομολογήσουμε θέματα που απαιτούν οργάνωση και μεθοδικότητα.

Ας δούμε αναλυτικά πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο, όμως:

Κριός

Ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα θελήσεις να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή και να μειώσεις τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Φαίνεται πως θα προετοιμάσεις κάποια αλλαγή που θα ακολουθήσει, ενώ καλό είναι να μη συμμετέχεις σε παρασκηνιακές συζητήσεις στον χώρο εργασίας σου, ώστε να μην βλάψεις την εικόνα σου. Απόφυγε, δε, σημαντικές αποφάσεις το διάστημα αυτό και προσπάθησε να αφιερώσεις τον χρόνο και την ενέργειά σου σε πράγματα που ξεκουράζουν το σώμα και την ψυχή σου.

Ταύρος

Εσένα η εν λόγω θέση του Ερμή έχει να κάνει καθαρά με τον κοινωνικό σου περίγυρο και τους μελλοντικούς σου στόχους. Η κοινωνική σου διάθεση ανεβαίνει, κάνεις νέους φίλους και βάζεις στη ζωή σου ενδιαφέρουσες παρουσίες. Είναι, επίσης, ένα ιδανικό διάστημα για να ενταχθείς σε κάποια ομάδα ή σύλλογο με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενώ όσον αφορά επαγγελματικά σχέδια και στόχους, φαίνεται πως καταφέρνεις να τα εξελίξεις και να φτάσεις πιο κοντά σ’ ένα όνειρό σου. Όσο κι αν κρατήσει – στην τελική.

Δίδυμοι

Γλυκό ασταθές παιδί του αέρα, για σένα η «καμπάνα χτυπά» αναφορικά με τα της καριέρας σου. Θα διαπραγματευτείς περισσότερο με ανώτερους για θέματα που αφορούν την εξέλιξή σου. Δεν αποκλείεται, επίσης, να σου προταθεί ν’ αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα, που θα σε κάνει πιο δημιουργικό αλλά θα απαιτεί και περισσότερο χρόνο από σένα. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να εστιάσεις στο μέλλον σου και τις προοπτικές του, πλην όμως, βάσει απτών ντοκουμέντων και όχι εικασιών και υποσχέσεων.

Καρκίνος

Ευνοϊκή θέση-καίτοι σε πρώτη-και δρομολογείς μεγαλεπήβολα σχέδια. Νομικά ζητήματα και θέματα εκπαίδευσης παρουσιάζουν εξελίξεις,, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια συνεργασία που σχετίζεται με το εξωτερικό. Παράλληλα, ενδέχεται να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι για λόγους επαγγελματικούς -σου έχω ξαναγράψει ότι οι πιθανότητες γι’ αναψυχή εφεξής μειώνονται. Σίγουρα θα θελήσεις να επεκταθείς με κάθε τρόπο, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και ν’ αποκτήσεις νέες γνώσεις.

Λέων

Για σένα «βασιλιά των ζωδίων», η εν λόγω θέση έχει διπλό effect: τουτέστιν και ερωτικό και επαγγελματικό. Είναι πιθανό να κληθείς να τακτοποιήσεις οφειλές, δάνεια και γενικά οικονομικές συμφωνίες, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες, ίσως υπάρξουν αλλαγές στο εισόδημα του/της συντρόφου σου. Επίσης, δεν αποκλείεται ν’ αποφασίσεις πως ήρθε η στιγμή να συμβιώσεις με το ταίρι σου, ενώ για τους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, οι πιθανότητες επικοινωνίας μ’ έναν πρώην σύντροφο, αυξάνονται… ραγδαία.

Παρθένος

Και για σένα θετικά προμηνύονται τα πράγματα. Άλλωστε, τα «ψαράκια» πάντα πρόσκεινται φιλικά απέναντί σου. Στο διά ταύτα, επηρεάζονται τα μάλα σχέσεις και συνεργασίες. Η διάθεσή σου για επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου ενισχύεται, βάζετε κάτω τα όποια «θέματά» σας και ψάχνετε για λύσεις – φαντάζομαι, στην προκειμένη, δεν θα κολλήσεις το… ονειροπαρμένο μουντ των Ιχθύων. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι πιθανότητες για επανασύνδεση, αλλά και για νέα σχέση με προοπτικές, είναι αυξημένες.

Ζυγός

Η καθημερινότητά σου αποκτά άλλους ρυθμούς και το πρόγραμμά σου αλλάζει, ίσως λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας ή υποχρεώσεων. Παράλληλα, το διάστημα αυτό είναι πιθανό να σε απασχολήσει η φυσική σου κατάσταση και ν’ αποφασίσεις να εντάξεις στη ζωή σου δραστηριότητες που τη βελτιώνουν. Στο εργασιακό σου περιβάλλον όλα δείχνουν πως υπάρξουν νέα δεδομένα που τις συναδελφικές σου σχέσεις ή στον χώρο όπου δουλεύεις. Δεν σε φοβάμαι, ανήκεις στους λίαν προσαρμοστικούς – αρκεί να μη σε πιάσει η γκρίνια σου!

Σκορπιός

Σιγά που δεν θ’ αβάνταραν τα «ψαράκια» και τα Σκορπιουδάκια – συγγενείς γαρ, ως παιδιά του νερού αμφότερα. Εσένα, λοιπόν, θα σε απασχολήσει η διασκέδαση και τα ερωτικά παιχνίδια. Ίσως, όμως, αυτό το διάστημα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα εξελιχθεί στον μεγάλο σου έρωτα. Από την άλλη, η δημιουργικότητά σου «χτυπάει κόκκινο», «πακέτο», όμως, με περισσότερες ευθύνες στην εργασία σου. Ή ακόμα και με νέα συνεργασία στην οποία θα χρειαστεί, ωστόσο, να δοθείς ψυχή τε και σώματι.

Τοξότης

Να περιμένεις νεότερα απ’ το οικογενειακό «μέτωπο» ως τις 28 Μαρτίου Τοξοτάκι γιατί πολλά θ’ αλλάξουν. Μάλιστα, είναι πιθανό ακόμα και να προχωρήσεις σε μετακόμιση. Στη… χειρότερη, θα προβείς σε ανακαίνιση στον χώρο σου. Από την άλλη, ενδέχεται να προκύψουν συζητήσεις με κάποιον πολύ στενό συγγενή σου προκειμένου να επιλύσετε προβλήματα. Γενικότερα, την περίοδο αυτή θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου και θα ψάξεις περισσότερο πρόσωπα που εγγυώνται τη συναισθηματική σου ασφάλεια.

Αιγόκερως

Προσοχή μην κουραστείς όλο αυτό το διάστημα απ’ το… λέγειν. Η επικοινωνία σου «απογειώνεται», ευτυχώς, όμως, ως επί τω πλείστον πείθεις τους συνομιλητές σου και όποιους σε νοιάζει.  Εξωτερικεύεσαι, ενώ συνήθως είσαι «μουγκός», κάνεις καινούριες γνωριμίες και γενικά μαθαίνεις να γλεντάς.  Παράλληλα, μαθαίνεις καινούρια πράγματα, όπως μία ξένη γλώσσα ή βρίσκεις νέα πηγή εσόδων/ επαγγελματικό αντικείμενο. Μια χαρά σού πάει αυτή η θέση, μην αρχίσεις, όμως, να γίνεσαι ρομαντικός. Δεν σου… ταιριάζει κιόλας.

Υδροχόος

Με την ανοργανωσιά και τα λόγια που θ’ ακούς αυτό το διάστημα, σημασία έχει εσύ να εστιάσεις περισσότερο στον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου και να παραμείνεις ακέραιος στις πεποιθήσεις σου. Καταρχάς, θα προσπαθήσεις να κάνεις καλύτερη διαχείριση στα έσοδα και στα έξοδά σου, ώστε να μην βρεθείς εκτός μπάτζετ. Επενδύσεις παράλληλα, αναζήτηση πρόσθετων πηγών εισοδήματος, αγοραπωλησίες, όλα είναι στο «μενού» για σένα. Για να λειτουργήσεις σωστά, όμως, πρέπει να σκεφτείς τη ζωή σου επί της ουσίας. Άσε τα οράματα γι’ άλλη ώρα…

Ιχθύες

«Ψαράκι» υπέροχο, σαφώς έχεις την τιμητική σου αυτό το φεγγάρι. Έρχονται απανωτές οι εξελίξεις και τα νέα δεδομένα σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Επαγγελματικά εγχειρήματα, νέα σχέδια, γνωριμίες κι επαφές, βρίσκονται στο πρόγραμμα. Και κινητικότητα, φυσικά, σχετικά με τα αισθηματικά σου. Αν είσαι σε σχέση, θα την «ανυψώσεις», αν όχι τώρα μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες, που μάλιστα θα σου φανούν πιθανόν χρήσιμες και για περαιτέρω δικτύωση στην εργασία σου. Προσοχή και εσύ στη διαχείριση των χρημάτων σου.

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT