Έρωτας με διαφορά: η Φαίη Ξυλά κι ο Βασίλης Μίχας απαντούν στις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι κι εκτός σειράς

27 Μαρτίου 2021 12:15

Έρωτας με διαφορά: η Φαίη Ξυλά κι ο Βασίλης Μίχας απαντούν στις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι κι εκτός σειράς

Η Φαίη Ξυλά και ο Βασίλης Μίχας  βρέθηκαν καλεσμένοι στη εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Οι πρωταγωνιστές της ρομαντικής σειράς του STAR “Έρωτας με Διαφορά”μίλησαν για τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας. Ο έρωτας με διαφορά ηλικίας ήταν και το θέμα του κουβέντιασαν με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Ο Βασίλης Μίχας αναφέρθηκε στις σχέσεις με διαφορά ηλικίας, λέγοντας πως “δεν έχω τέτοια κολλήματα στον έρωτα. Μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σχέση με διαφορά ηλικίας αλλά δεν είχε το πακέτο των παιδιών. Κατοικίδιο είχε. Βλέπεις άλλα πράγματα, η επικοινωνία και η χημεία δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Ο Κωστής είναι ήρωας, έχει τρία παιδια – ζωή να έχουν. Θέλει κόπο και χρόνο για να μπει κάποιος σε μια τέτοια σχέση”.

Από την άλλη πλευρά, η Φαίη Ξυλά υποστήριξε πωςδεν ξέρω γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη. Αν κάποιος μου κέντριζε το ενδιαφέρον θα σήμαινε πως έχει τα υπόλοιπα οπότε δε θα μ’ ενοχλούσε η διαφορά ηλικίας. Δύσκολα ερωτεύομαι αν υπάρχει και διαφορά ηλικίας, τότε γίνεται δυσκολότερο. Απολαμβάνω τον έρωτα απλά όσο περνάνε τα χρόνια ξέρεις τι δε θες. Το αναγνωρίζεις πιο γρήγορα και πιο μπαίνεις πιο δύσκολα σε όλο τον ενθουσιασμό που έχει ο έρωτας και η παρόρμηση”.