Ερωτευμένη ξανά η Μαρί Κωνσταντάτου. Τι είπε για τη νέα της σχέση

28 Νοεμβρίου 2018 12:23

Η Μαρί Κωνσταντάτου έχει νέο σύντροφο στη ζωή της και τονίζει πως αφενός κρύβεται αφετέρου όμως δεν πρόκειται να «χρησιμοποιήσει» τη σχέση της για να αυτοδιαφημιστεί.

Η Μαρί Κωνσταντάτου, άλλοτε σύζυγος του Μίνωα Κυριακού, είναι ξανά ερωτευμένη και μίλησε για την προσωπική της ζωή στο περιοδικό «You».

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Μίλησες πρόσφατα για μια καινούργια σχέση που υπάρχει στη ζωή σου… Θα μιλούσες πιο ανοιχτά;

Ανοιχτά μίλησα, πιο ανοιχτά θα ήταν προβολή που ούτε εγώ ούτε εκείνος την έχουμε ανάγκη.

Πόσο δύσκολο είναι για σένα, έχοντας ζήσει μια ζωή στους προβολείς και στα φώτα, να προστατέψεις τον νέο σου σύντροφο; Και πόσο δύσκολη είναι η θέση του νέου σου συντρόφου να κυκλοφορεί με ένα πρόσωπο που έχει ακόμα στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του;

Δεν κρυβόμαστε και ούτε χρειαζόμαστε προστασία, επειδή τα «φώτα» συνήθως εκείνοι που τα θέλουν, τα προσκαλούν ειδοποιώντας τους παπαράτσι για το πού θα πάνε το βράδυ.

Τολμάς να κυκλοφορήσεις δημόσια αγκαλιά με το αγόρι σου; Θα σε δούμε ποτέ ή θα περάσει πολύς καιρός για να συμβεί κάτι τέτοιο;

Είμαστε ένα απόλυτα νορμάλ αγαπημένο ζευγάρι, αλλά δεν αγκαλιαζόμαστε για να προκαλέσουμε την προσοχή παρά μόνο όταν μια αγκαλιά είναι αυθόρμητη και δεν συνοδεύεται από selfies που κοινοποιούνται για χάρη της αυτοδιαφήμισης.