Ερωτευμένη η Αθηνά Ωνάση – Ποιος είναι ο Ιταλός εκατομμυριούχος σύντροφός της (φωτογραφίες)

10 Απριλίου 2022 14:59

Ερωτευμένη η Αθηνά Ωνάση - Ποιος είναι ο Ιταλός εκατομμυριούχος σύντροφός; της (φωτογραφίες)

Μετά το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, η χρυσή κληρονόμος βρήκε τον νέο έρωτα στα μάτια ενός Ιταλού εκατομμυριούχου.

Ερωτευμένη η Αθηνά Ωνάση – Ποιος είναι ο Ιταλός εκατομμυριούχος σύντροφός της (φωτογραφίες)

Η Αθηνά Ωνάση έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός γοητευτικού Ιταλού.

Η χρυσή κληρονόμος και ο Ιταλός εκατομμυριούχο που έχει σαν βάση του το Μιλάνο, φέρεται να γνωριστηκαν πριν μερικούς μήνες σε φιλανθρωπικό γκαλά και ύστερα έγιναν ζευγάρι.

Η Αθηνα Ωναση κρατά αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Αθηνά να απολαμβάνει το φαγητό της σε εστιατόριο που βρίσκεται στο χώρο όπου διεξάγονται οι ιππικοί αγώνες, παρέα με έναν γοητευτικό άνδρα.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Secret, η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως χαλάρωσε στο πλευρό του συνοδού της και τις τρεις μέρες που διήρκεσαν οι αγώνες.

Η Αθηνά Ωνάση φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαρούμενη, κάτι που φούντωσε τις φήμες ότι ενδέχεται αυτός ο άνδρας να είναι ο νέος έρωτας στη ζωή της.

Οι δυο τους απολάμβαναν τη σαμπάνια τους ενώ συζητούσαν και με τους προσκεκλημένους.

Να σημειώσουμε, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει το όνομα και η ταυτότητά του γοητευτικού άνδρα που βρίσκεται στο πλευρό της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση.

 

Σοκαριστικό δυστύχημα για την Αθηνά Ωνάση: Βαρύ πένθος για την «χρυσή» κληρονόμο

Ένα σοκαριστικό δυστύχημα βύθισε στη θλίψη την Αθηνά Ωνάση στο παρελθόν, με την κληρονόμο να βιώνει το δικό της πένθος.

Συγκεκριμένα, δύσκολες ώρες είχαν περάσει η Ελληνίδα κληρονόμος, ο Αλβάρο και η κόρη του, καθώς πριν κάποια χρόνια είχαν ένα ατύχημα επιστρέφοντας από τη Γαλλία με αποτέλεσμα να «χάσουν» ένα από τα αγαπημένα τους άλογα, το οποίο μάλιστα ήταν και το αγαπημένο της κόρης του, Βίβιαν.

Ο Αλβάρο είχε γράψει στο Instagram:

«Χθες είχαμε ένα σοβαρό ατύχημα με το φορτηγό, όταν επιστρέφαμε από τη Γαλλία με τα άλογα. Δυστυχώς χάσαμε ένα μεγάλο άλογο που ήταν μέρος της οικογένειάς μας, ένας αληθινός φίλος.

Το συγκεκριμένο άλογο είχε δώσει τόση χαρά σε όλους και ιδιαίτερα στην κόρη μου, που το αγαπούσε πάρα πολύ. Είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις σε αγώνες και κέρδισε την 5η θέση στο Grand Prix.

Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη σας, αλλά και για τα μηνύματα αγάπης. Εγώ θέλω να πω ένα αντίο σε έναν καλό φίλο.

Kαι ελπίζω η κόρη μου να συνεχίσει την ιππασία και μετά από αυτό. Δόξα τω Θεό που οι υπόλοιποι βγήκαμε αλώβητοι από αυτό το ατύχημα».