Ερωτευμένη και έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της είναι η Ευγενία Δημητροπούλου

30 Σεπτεμβρίου 2019 12:05

Δημητροπ

Πολύ ερωτευμένη είναι η Ευγενία Δημητροπούλου με το σύντροφό της, τον γλύπτη, Δημήτρη Ρουσσέτο. Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Real News, τον περασμένο Ιούνιο, η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός μετά τον χωρισμό της από τον Άλκι Κούρκουλο, γύρισε σελίδα στη προσωπική της ζωή, αποκτώντας νέο ταίρι. Από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, η Ευγενία και ο Δημήτρης είναι αχώριστοι και όσοι τους ζουν από κοντά λένε πως ο έρωτας τους φουντώνει μέρα με την ημέρα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες της εφημερίδας, η Ευγενία Δημητροπούλου δεν σταματά να λέει στον φιλικό της κύκλο πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία θα πρωταγωνιστήσει φέτος στη θεατρική υπερπαραγωγή «Ωνάσης: Τα θέλω όλα», μιλά στον θίασο για τον Δημήτρη και… στάζει μέλι! Η Ευγενία όχι απλώς χαμογελά ξανά, αλλά φαίνεται ότι ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού γλύπτη και οι πηγές της Real News τους θέλουν να ετοιμάζονται να μείνουν μαζί.

Δημητροπ

Από το κοινό τους ταξίδι στο Μαρακές

Δημητροπ

Μέχρι τώρα, πάντως, το ζευγάρι έχει μείνει μακριά από κοσμικές εκδηλώσεις και πρεμιέρες φίλων τους, για να μην τους απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός. Θα κάνουν το ίδιο και στην πρεμιέρα της Ευγενίας στις 11 Οκτωβρίου, ή μήπως ο σύντροφος της θα θελήσει να βρεθεί εκεί για να την εμψυχώνει;