Ερωτευμένοι εκτός πόλης: Οικονομόπουλος-Αραβανή, Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου, Χρουσαλά-Πατίτσας (φωτογραφίες+βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 28 Μαρτίου 2019 18:00

Εκείνη, είναι μια κούκλα της TV και του μόντελινγκ. Εκείνος, μεσουρανεί στο τραγούδι και κάνει πολλές γυναίκες να καρδιοχτυπούν. Ευαγγελία Αραβανή και Νίκος Οικονομόπουλος, ό,τι κι αν κατά καιρούς ακούγεται, παραμένουν full in love. Δεν είναι όμως οι μόνοι.

Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας, παρότι γονείς, εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι και ξεκλέβουν χρόνο για να απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον. Πρόσφατα μάλιστα έκαναν μια ρομαντική βόλτα με αμαξάκι στην Αίγινα. Τι να πεις, δε, για Τόνια Σωτηροπούλου και Kωστή Μαραβέγια… Μάς έκλεισαν το μάτι από τη Μάνη – με αγάπη – και τους χαρήκαμε. 

Όπως είναι ηλίου φαεινότερο, τα τρία αγαπημένα zευγάρια βρίσκονται σήμερα στο στόχαστρό μας και σας παρουσιάζουμε τις αποδράσεις τους. Απολαύστε τα και πάρτε κι εσείς το ταίρι σας για μια γλυκιά «κοπάνα». Άνοιξη είναι στο κάτω-κάτω, το δικαιούστε!

TIP

Εδώ να σημειώσουμε πως η Μαριέττα, προτού μεταβεί στην Αίγινα, βρισκόταν στο Κουρσεβέλ για εξορμήσεις στα χιόνια. Ποιος τη χάρη της!

EXTRA TIP

H Tόνια και ο Κωστής ήταν καλεσμένοι στο πολυτελές studio που διαθέτει η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου στις παρυφές του Ταΰγετου. Στο ξενοδοχείο αυτές τις ημέρες έμενε και η κόρη της Δανάη Μπάρκα και μαζί με την Τόνια έκαναν συνεχώς παρέα.

Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας

Αραβανή-Οικονομόπουλος

Χρουσαλά-Πατίτσας