Ερωτευμένος o Αλέξης Παππάς: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο

Συντάκτης: Newsroom

6 Νοεμβρίου 2022 10:27

Ερωτευμένος o Αλέξης Παππάς: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο

Ο Αλέξης Παππάς είναι ξανά ερωτευμένος. Όπως όλα δείχνουν η σχέση του με την Αθηνά New York δεν ευδοκίμησε μετά το «The Bachelor», και ο ηθοποιός έχει ολοκληρωτικά γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε τον Αλέξη Παππά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, έχοντας στο πλευρό του μία γυναικεία παρουσία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το όνομά της είναι Αλεξάνδρα και κατάγεται από την Γερμανία.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο ηθοποιός και μοντέλο, είχε παραχωρήσει μία συνέντευξη στην οποία έκανε μία μικρή αναφορά στην προσωπική του ζωή και ήταν τότε που αποκάλυψε, πως βρίσκεται σε σχέση: «Είμαι σε σχέση και όλα είναι καλά» είχε τονίσει.

Αθηνά New York: Εξαπολύει πυρ κατά του Αλέξη Παππά – «Έκανα τα πάντα για να μείνω στην Ελλάδα, δεν έχεις ιδέα πόσο σκληρά προσπάθησα»

Η Αθηνά New York μέσα από το κανάλι της στο Youtube απάντησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Αλέξη Παππά.

«Θα έκανα τα πάντα για τον άνθρωπο που αγαπώ. Είμαι Αμερικάνος πολίτης, δεν μπορούσα να καθίσω στην Ελλάδα.

Με απέλασαν, ξέρεις αυτή την έννοια; Είχα μια ιδέα, να κρυφτώ στο σπίτι του Αλέξη, αλήθεια είναι αυτό. Αν κρυβόμουν στο σπίτι ποιος θα ήξερε ότι ήμουν εκεί;

Αλλά επειδή όλη η Ελλάδα ξέρει ποια είμαι, ήξερα ότι αν δεν φύγω θα πάω φυλακή. Δεν έχω πρόβλημα να πάω φυλακή αλλά είναι μ.. να πάω φυλακή γιατί δεν θα μπορώ να είμαι με τον Αλέξη.

Έχω αμερικάνικο διαβατήριο και αυτό δεν με άφησε να μείνω άλλο, ήμουν στην Ελλάδα από τον Ιούνιο. Ξέρεις πόσο αγάπησα τον Αλέξη, πόσο ερωτεύτηκα φουλ… Όλοι τον ξέρουν».

«Έκανα τα πάντα για να μείνω στην Ελλάδα, δεν έχεις ιδέα πόσο σκληρά προσπάθησα. Πήγε σε άπειρους δικηγόρους.

Προσπάθησα να μείνω στην Ελλάδα με την ψυχή και την καρδιά μου αλλά δεν μπορούσα γιατί έτσι είναι. Έληξε η βίζα μου…».

«Δεν ξέρω αν θέλω να σας πω ακόμα, θα σας το πω μια μέρα όμως…» απάντησε σε διαδικτυακό της φίλο που την ρώτησε αν είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Αλέξη Παππά.