Ερωτική φωλιά σε έπαυλη 7.500.000€ στην Κηφισιά για οικογενειάρχη επιχειρηματία από την Εκάλη και την ερωμένη του

3 Μαρτίου 2020 16:06

έπαυλη

Ερωτική «φωλιά» πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην Κηφισιά απέκτησε πρόσφατα πασίγνωστος επιχειρηματίας από το χώρο των τροφίμων, προκειμένου να στεγάσει το… πάθος του με μια γυναίκα που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του, βάζοντας μάλιστα «μπουρλότο» στο μακροχρόνιο γάμο του!
Όπως αποκάλυψαν στην «Espresso» καλά πληροφορημένες πηγές, ο έρωτας του -μέχρι πρότινος υποδειγματικού- οικογενειάρχη, τού έχει πάρει τα μυαλά για τα καλά και ο ίδιος, όχι μόνο εγκατέλειψε τη σύζυγό του στην υπερπολυτελή κατοικία όπου διέμεναν μαζί στην Εκάλη, αλλά έβαλε… βαθιά το χέρι στην -μεγάλη, άλλωστε- τσέπη του προκειμένου να αποκτήσει ένα «κεραμίδι», αγκαλίτσα με την καινούργια του σύντροφο. Ο δραστήριος επιχειρηματίας, όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του, ήταν αποφασισμένος να πληρώσει όσο-όσο για τη μυθική έπαυλη στην Κηφισιά, η οποία ανήκε σε έναν από τους «μετρ» της αρχιτεκτονικής στη χώρα μας, ο οποίος φημίζεται για τις υψηλής αισθητικής κατασκευές και το εκλεπτυσμένο γούστο του. Το γούστο αυτό άλλωστε απλώνεται σε όλα τα επίπεδα της βίλας-υπερπαραγωγή στην Κηφισιά, που, σύμφωνα με πληροφορίες, στοίχισε στον νέο ιδιοκτήτη της το αστρονομικό ποσό των 7.500.000 ευρώ!
Επτασφράγιστο μυστικό
Ο… γαλαντόμος επιχειρηματίας, που ήθελε να εγκατασταθεί όσο πιο γρήγορα γινόταν στο νέο «παλάτι» του, δεν προχώρησε καν σε αλλαγές στο εσωτερικό της έπαυλης, τιμώντας τις στιλιστικές επιλογές του προηγούμενου ιδιοκτήτη της. Η «χρυσή αγορά» για τον παντρεμένο επιχειρηματία, ο οποίος έχει τυφλωθεί από έρωτα, έχει κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό, μια και, αν γίνουν γνωστές οι πιπεράτες πτυχές της αγοράς, θα προκληθεί μέγα σούσουρο στα «σαλόνια» της καλής κοινωνίας και στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας!
Πάντως, αν και μεγαλωμένος στο κέντρο, δεν φάνηκε διατεθειμένος να αποχωριστεί τα βόρεια προάστια, γι’ αυτό και το νέο απόκτημά του δεν απέχει πολύ από την προηγούμενη κατοικία του στην Εκάλη. Εκεί όπου διέμενε με την επί σειρά ετών σύζυγό του και μητέρα των παιδιών τους, η οποία, πάντως, συνεχίζει τις εμφανίσεις της -σόλο πια- σε φιλανθρωπικά γκαλά και εκδηλώσεις.
Ερωμένη και απατημένη σύζυγος ζουν, πλέον, σε απόσταση αναπνοής η μία από την άλλη, κάτι που μας κάνει να αναρωτηθούμε πώς θα αντιδράσει η δεύτερη, σε περίπτωση που πετύχει στα πέριξ την «πέτρα του σκανδάλου» –να υποθέσουμε πως το savoir vivre θα πάει… περίπατο!