Έρρικα Πρεζεράκου: «Νομίζω ότι τώρα περνάω το πένθος μου»

25 Δεκεμβρίου 2021 20:15

Έρρικα Πρεζεράκου: «Νομίζω ότι τώρα περνάω το πένθος μου»

Η Έρρικα Πρεζεράκου μετά από την απώλεια της ανιψιάς της και το ατύχημα με το χέρι της νιώθει ένα ράκος. Τώρα που βλέπει από μικρή χρονική απόσταση τα δυο γεγονότα που τη σημάδεψαν για μια ζωή, νιώθει πιο ευάλωτη.

Έρρικα Πρεζεράκου: «Νομίζω ότι τώρα περνάω το πένθος μου».

«Θα σας πω ότι αρχικά ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να βιώνει την απώλεια. Όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με το χέρι μου και είχα μια απώλεια, ενώ είχα μπει σε μια διαδικασία ότι έπρεπε να αντεπεξέλθω, ξαφνικά ήρθε κάτι που ήταν πολύ πιο σπουδαίο. Ξαφνικά εκεί που κάνεις έναν αγώνα για να επιβιώσεις, ξαφνικά έρχεται κάτι άλλο»

«Ένα κομμάτι μου πενθεί πολύ. Η απώλεια είναι πάντα απώλεια αλλά εγώ έχω το χιούμορ. Σε στρέφει στη ζωή και στο διαφορετικό, εκεί που θες να πας… Άλλοι άνθρωποι το βιώνουν μέσα από βαθιά εσωστρέφεια εγώ προσπαθώ να αντικαταστήσω όλο αυτό το πένθος και να στρέψω τον εαυτό μου σε άλλες συνήθειες. Σήμερα δεν ήμουν έτοιμη γι’ αυτό το live γιατί ένα κομμάτι μου είναι βαθιά πένθιμο και στενοχωρημένο. Μου συνέβησαν κι άλλα πράγματα τα οποία δεν τα ξέρετε αλλά δεν έχει σημασία».

«Νιώθω πιο ευάλωτη από ποτέ, νιώθω πιο αδύναμη από ποτέ, νιώθω πιο ανίκανη από ποτέ. Νομίζω ότι τώρα περνάω το πένθος μου». Είπε σε ένα σύντομο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Errica Prezerakou (@errika_prezerakou)