Ο Σεφ Παντελής Παπαλαυρεντίου και η Σομελιέ Ελένη Κυριάκου προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία γεύσης, συνδυάζοντας την παραδοσιακή και τη σύγχρονη κουζίνα με πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας. Τα υλικά μας μιλούν με απλότητα – το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τα αρωματικά βότανα, τα φρέσκα λαχανικά, τα ψάρια και τα κρέατα επιλέγονται καθημερινά, χωρίς συμβιβασμούς.
Η κουζίνα του Θυμαριού αποδίδει τιμή στη μεσογειακή γαστρονομία με πιάτα που αναδεικνύουν την καθαρότητα της γεύσης, με τεχνική ακρίβεια και δημιουργική φινέτσα.
Απολαύστε το γεύμα σας σε έναν από τους δύο πανέμορφους κήπους του εστιατορίου και αφήστε την Ελένη να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό κρασί από τη λίστα με πάνω από 100 ετικέτες κρασιών από την Ελλάδα και τον κόσμο.