Έσβησε και ήταν ένα κουκλάκι ζωγραφιστό η Ελληνίδα Υβέτ στα 17 της χρόνια – φωτογραφία

Δημοσιεύθηκε: 04/07/2019 04:41
Έσβησε και ήταν ένα κουκλάκι ζωγραφιστό η Ελληνίδα Υβέτ στα 17 της χρόνια - φωτογραφία

Ένα κουκλί ζωγραφιστό, μόλις στα 17 του χρόνια, έσβησε. Η Υβέτ, μοντέλο υψηλών προδιαγραφών που ανήκε στα κορίτσια της Κρίστης Κρανά, έφυγε απ’ τη ζωή.

Το δυσάρεστο αυτό γεγονός, που βύθισε στη θλίψη το εγχώριο μόντελινγκ και όχι μόνο, γνωστοποίησε η Κρίστη. Η κοπέλα πάλευε με τον καρκίνο τους τελευταίους εννέα μήνες, χάνοντας τη μάχη για τη ζωή της. Η κηδεία της Υβέτ θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 11:00 στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης.

«Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε συγκλονισμενοι. Έφυγε από την ζωή το μοντέλο μας Υβέτ μετά από 9 μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο… Μόλις 17 χρόνων… Ήταν ένα καλόψυχο, πανέμορφο, ευγενικό πλάσμα, που πάντα έλεγε ευχαριστώ σε οτιδήποτε κάναμε για εκείνη. Θα έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κουράγιο στην υπεροχή μανούλα της. Ήταν το μοναχοπαίδι της. Αύριο 4/7 στις 11:00 στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης θα είμαστε όλοι εκεί για να πούμε το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι μας. Θερμή παράκληση τα κορίτσια και αγόρια που ήταν μαζί της στη σχολή θα ήθελα να είναι μαζί μας αύριο. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας!!»