Έτερος εγώ: ναυάγησε τελικά η είσοδός του στο Netflix! Για ποιο λόγο δεν επιτεύχθηκε συμφωνία

Δημοσιεύθηκε: 4 Μαΐου 2021 09:00
Έτερος εγώ: ναυάγησε τελικά η είσοδός του στο Netflix! Για ποιο λόγο δεν επιτεύχθηκε συμφωνία

«Είμαστε σε συζητήσεις αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε ευχάριστα νέα. Μπορώ να πω μόνο ότι είμαστε σε συζητήσεις για να ταξιδέψει το “Έτερος Εγώ” στο εξωτερικό». Αυτή ήταν η δήλωση που είχε κάνει ο σκηνοθέτης της σειράς Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας φαίνεται πως επιθυμούσε μια τέτοια εξέλιξη για προφανείς καλλιτεχνικούς λόγους. Ωστόσο τον τελευταίο λόγο στο παζάρι με την πλατφόρμα, είχε η ίδια η Cosmote.

Σας είχαμε αποκαλύψει ότι η σειρά πέρασε όλα τα πρώτα στάδια των επαφών, αλλά το μεγάλο αγκάθι ήταν τα πνευματικά δικαιώματα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το deal με το Netflix ναυάγησε. Και η σειρά «Έτερος Εγώ» δεν θα βρεθεί στη λίστα της πλατφόρμας.

Συγκεκριμένα, υψηλόβαθμο στέλεχος της Cosmote δήλωσε πως δεν προτίθεται να «πυροβολήσει τα πόδια του». Χαρίζοντας ένα τόσο ισχυρό χαρτί σε μια άλλη ψηφιακή πλατφόρμα.

Η ελληνική συνδρομητική τηλεόραση δεν δέχθηκε την πρόταση του Netflix. Αν και το ποσό που προσέφερε η πλατφόρμα για τα δικαιώματα του «Έτερος Εγώ» ήταν εξαψήφιο και διόλου ευκαταφρόνητο.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT