Ετήσιες προβλέψεις 2022: τα ζώδια αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά τους

Δημοσιεύθηκε: 13 Ιανουαρίου 2022 09:50
Ετήσιες προβλέψεις 2022: τα ζώδια αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά τους

Οι προβλέψεις για τα οικονομικά, τα ερωτικά και τα εργασιακά σας για το 2022. Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Σε μία χρονιά που όλοι ελπίζουμε να σημάνει και το τέλος της πανδημίας τα ζώδια αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της.

Ετήσιες προβλέψεις 2022: τα ζώδια αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά τους.

ΚΡΙΟΣ

Παρόλο που ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με πολλή σκληρή δουλειά και υπομονή. Ωστόσο θα πρέπει να προστατεύσεις την καριέρα σου καθώς αυτή η διέλευση του Κρόνου μπορεί επίσης να είναι επίσης πηγή προβλημάτων. Απόφυγε αλλαγές στα εργασιακά και την καριέρα σου κατά το πρώτο τρίμηνο. Καθώς δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για αλλαγή καριέρας.

Ωστόσο ξεκίνησε να κάνεις συνεντεύξεις μετά το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς. Καθώς οι δυνατότητες επιλογής μπορεί να είναι υψηλές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η πιο ευνοϊκή περίοδος για ενεργό δράση και λήψη σημαντικών αποφάσεων είναι από τα μέσα Μαΐου έως τον Οκτώβριο. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος θα επιβραδύνουν την ενέργειά σου. Έχεις τη δυνατότητα να διατηρήσεις την οικονομική σταθερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η χρονιά θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκή για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Καθώς μοιάζει να βγαίνει από κάποιο παραμύθι. Αν είσαι μόνη, μετά από μακρά αναμονή μπορείς να εμπιστευτείς τον τυχερό Δία από το ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο ηλιακό σου οίκο το πρώτο εξάμηνο και να αφεθείς στα χέρια του.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η χρονιά θα φέρει εκπληκτικές ευκαιρίες και υποσχέσεις για σένα. Η διάθεσή σου είναι αισιόδοξη και η ανάγκη σου να αλλάξεις ό,τι αρνητικό υπάρχει στη ζωή σου γίνεται εντονότερη. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων λύνονται τα περισσότερα προβλήματά σου. Και έχεις καλύτερη την αίσθηση απόφασης και σκέψης στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Ωστόσο ο Κρόνος στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει κάποια πίεση. Επειδή ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του έτους θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σου μπορείς να κερδίσεις πολλά στον εργασιακό χώρο σου. Ο Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Νοέμβριος είναι πιθανό να φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα καθώς τα επιτεύγματα σου θα είναι μεγάλα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτούς τους ανταποδοτικούς μήνες και δούλεψε σκληρά. Η ανταμοιβή που θα πάρεις θα σε αποζημιώσει.

Αν υποδέχεσαι τη χρονιά μόνη, πλέον ξέρεις τι θέλεις και δεν διατίθεσαι να κάνεις εκπτώσεις. Ωστόσο υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ερωτευτείς ένα άτομο με το οποίο έχεις μια εργασιακή σχέση ή που ζει κοντά σου. Κράτα την καρδιά σου ανοιχτή και να είσαι βέβαιη πως το 2022 θα σε αποζημιώσει για τα όσα πέρασες την προηγούμενη χρονιά. Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά μέσα από διάφορες πηγές και δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η χρονιά που πέρασε σε ταλαιπώρησε πολύ όμως σου έδωσε και τα ανάλογα μαθήματα ή και τις ευκαιρίες που αν τις αξιοποίησες σωστά θα δεις τα σχέδιά σου να πραγματοποιούνται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Συνιστάται να αποφύγεις τις μεγάλες ριζικές αλλαγές στα εργασιακά ή τα καινούρια ριψοκίνδυνα νέα ξεκινήματα. Προτίμησε να διατηρήσεις τα σταθερά που κατέκτησες ήδη με κόπο. Τον Ιανουάριο ο Δίας στον 9ο οίκο σου σε βγάζει λίγο από τη ζώνη της άνεσής σου,

όμως σου δημιουργεί ευκαιρίες για ανάπτυξη και θα νιώσεις την επιθυμία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Το κλειδί της επιτυχίας είναι τα κίνητρα όμως θα πρέπει να συγκρατήσεις λίγο τον ενθουσιασμό σου και να αποφύγεις υπερβολές.

Τον Ιούνιο η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου δημιουργεί μία από τις καλύτερες περιόδους του χρόνου για την ερωτική σου ζωή. Οι εκλείψεις της χρονιάς θα σε επηρεάσουν συναισθηματικά και θα πρέπει να κατανοήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Να ζυγίσεις τα κατά και τα υπέρ της σχέσης που ενδεχομένως διατηρείς και να πράξεις ανάλογα. Η παρουσία του Δία στον Κριό το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς ανεβάζει την κοινωνικότητα σου και αν είσαι μόνη, μπορείς να προχωρήσεις ή να δεσμευτείς μέσα σε μια νέα σχέση.

Την περίοδο που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σου μπορεί να φέρει τη δυνατότητα μιας επανασύνδεσης αν πραγματικά αυτό είναι το ζητούμενο σου. Ο Δίας θα βοηθήσει στη βελτίωση των οικονομικών σου αλλά πρέπει να καταβάλλεις προσπάθεια λόγω του Κρόνου στον 8ο οίκο σου. Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος είναι μήνες που μπορείς να εισπράξεις χρήματα που πιθανά σου οφείλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθώς φημίζεσαι για τον συναισθηματισμό σου για μια ακόμη φορά η προτεραιότητά σου αυτήν τη χρονιά σχεδόν κατά το μεγαλύτερο μέρος της. Είναι οι σχέσεις και οι αποφάσεις που λαμβάνονται κυρίως με βάση τα συναισθήματα. Τον Ιανουάριο λόγω της τοποθέτησης του Κρόνου στον 7ο οίκο σου μπορεί να νιώσεις αυξημένο φόρτο εργασίας. Παρά τις πιθανές ανησυχίες για άλλους τομείς της ζωής σου, η σταθερότητα. Η υψηλότερη παραγωγικότητα και οι καλές σχέσεις με τη διοίκηση σε απασχολούν έντονα. Ευκαιρίες παρουσιάζονται στα μέσα του έτους όμως θα πρέπει να σκεφτείς πολύ τα θετικά και τα αρνητικά προτού καταλήξεις σε μια απόφαση, δέσμευση πριν κάνεις μια αλλαγή.

Τον Απρίλιο η διέλευση του Δία στον 9ο οίκο σου θα σε κρατήσει συγκεντρωμένη στο σπίτι και στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Τον Ιούλιο ο Κρόνος κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και οι σπόροι της πρωτοβουλίας των δυο τελευταίων ετών έχουν πλέον φυτευτεί. Και φαίνεται να ήρθε η ώρα να ξεκινήσει η ανάπτυξη, η βελτίωση και η αποκομιδή. Τον Οκτώβριο με τη διέλευση του Άρη στους Διδύμους θα βρεθείς σε ρόλο ειρηνοποιού σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια, τους στενούς φίλους ή τους συνεργάτες. Μέχρι το τέλος του χρόνου σε κάθε περίπτωση θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις την ακαταστασία στη ζωή σου και να βάλεις νέους οικονομικούς στόχους. Συναισθηματικά ήρθε η στιγμή να θεραπεύσεις πληγές μέσα σου και να κοιτάξεις μπροστά.

ΛΕΩΝ

Μπορείς να απολαύσεις μια καλή χρονιά με οικονομική ευημερία και ανάπτυξη ή διάκριση στα θέματα καριέρας. Μπορεί ωστόσο να αντιμετωπίσεις εμπόδια σε διάφορες πτυχές της ζωής σου φέτος. Τα οποία όμως μπορείς να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δεξιότητες τις οποίες κι εσύ ανακαλύπτεις. Τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς ο Κρόνος θα φέρει άφθονη τύχη και αισιοδοξία. Επίσης, ο Δίας φέρνει ενδιαφέρουσες και δελεαστικές ευκαιρίες τους πρώτους εννέα μήνες της νέας χρονιάς. Ωστόσο όσο δελεαστικό κι αν φαίνεται αυτό συνιστάται να ενεργείς προσεκτικά και χωρίς βιασύνες.

Από την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου έως τα μέσα Ιουλίου μπορείς να απολαύσεις την οικογένεια, να κάνεις πράγματα για αυτή όμως πιθανά να αντιμετωπίσεις προβλήματα υγείας κάποιου αγαπημένου σου προσώπου. Σημαντική πρόοδος θα σημειωθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στα εργασιακά ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο, λόγω της παραμονής του Δία στον 7ο οίκο σου. Στο δεύτερο εξάμηνο ενδέχεται να αποκτήσεις εχθρούς ή ανταγωνιστές. Οι οποίοι δεν θα έχουν καμία αρνητική επίδραση στα σχέδια σου παρά μόνο στην ψυχολογία σου. Λόγω της θετικής επιρροής του Κρόνου στον 6ο οίκο σου.

Η παρουσία του Κρόνου επίσης στο ζώδιο του Υδροχόου θα εντείνει την ανάγκη σου να απεγκλωβιστείς από αδιέξοδες συναισθηματικές καταστάσεις. Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς το πρώτο κυρίως εξάμηνο θα φέρει στη ζωή σου νέες γνωριμίες. Και τη δυνατότητα να θέσεις την προσωπική σου ζωή σε νέες βάσεις. Να θυμάσαι ότι ο Μάρτιος, Απρίλιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Νοέμβριος και Δεκέμβριο η τύχη είναι μαζί σου και ίσως χρειαστεί να αποχαιρετήσεις τη μοναξιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η φετινή χρονιά θα είναι εξαιρετική για θέματα που αφορούν στην καριέρα, τα οικονομικά, την αγάπη και την οικογενειακή σου ζωή και δικαίως, καθώς έχεις δουλέψει πολύ προκειμένου να βελτιώσεις τη ζωή σου. Τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο ο οίκος της επικοινωνίας, της ενημέρωσης και της εκμάθησης νέων πραγμάτων θα ενεργοποιηθεί και η κοινωνικότητα σου έχει πολλές ευκαιρίες. Δυνατές φιλίες αλλά και συνεργάτες θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να βεβαιωθείς πως έχεις πάρει τις σωστές αποφάσεις.

Για να μπορέσεις να δώσεις μια ανανεωτική ώθηση στη συναισθηματική σου ζωή θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες. Εάν έχεις βεβαιωθεί ότι η σχέση που διατηρείς έχει γερές βάσεις, μπορείς επιτέλους να πάρεις τις αποφάσεις που πρέπει και να προχωρήσεις σε μια δέσμευση ή συγκατοίκηση. Μικρά καβγαδάκια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας υγιούς σχέσης. Το τελευταίο τετράμηνο του χρόνου πιθανά να είναι λίγο δύσκολο και να χρειαστεί να κατανοήσεις την κατάσταση του συντρόφου σου.

Advertisement

Εάν είσαι μόνη, το πέρασμα του Δία στο ζώδιο του Κριού το 2ο εξάμηνο ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και φέρνει στο δρόμο σου νέους ανθρώπους και πιθανά και μια πρόταση γάμου που όμως δεν θα πρέπει να σε ενθουσιάσει και να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Η επιρροή του Κρόνου είναι θετική για την οικονομική σου κατάσταση. Η τύχη είναι με το μέρος σου και αυτήν τη χρονιά μπορείς να αρχίσεις την αποταμίευση και να ξοδεύεις με σύνεση.

ΖΥΓΟΣ

Τολμηρές θα είναι οι κινήσεις σου το 2022 ωστόσο θα πρέπει να προχωρήσεις με αργά και σταθερά βήματα. Ο Δίας από το ζώδιο των Ιχθύων το πρώτο εξάμηνο θα σε τονώσει σε ψυχολογικό επίπεδο και σε βοηθά να σημειώσεις πρόοδο στα θέματα καριέρας. Αν και οι πρώτοι μήνες της χρονιάς είναι αρκετά πιεστικοί από άποψη φόρτου εργασίας μπορείς να περιμένεις μια προαγωγή. Πρόσεξε τον τρόπο που χειρίζεσαι τα χρήματα αλλά και αυτά που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου. Κατά τη διάρκεια του 2ου εξαμήνου οι δαπάνες ενδέχεται να είναι υψηλές για αυτό και θα πρέπει να επικεντρωθείς στην εξοικονόμηση περισσότερων χρημάτων.

Οι καλοκαιρινοί μήνες της χρονιάς είναι ιδανικοί για να απολαύσεις τον έρωτα. Να σταθεροποιήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Και γιατί όχι να πάρεις και τις αποφάσεις που πρέπει και θα επισφραγίσουν την αγάπη, την αφοσίωση και το συναίσθημα. Στα μέσα της χρονιάς το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στις οικογενειακές σχέσεις και νιώθεις την ανάγκη να ασχοληθείς ουσιαστικά με αυτές. Αλλά να δώσεις και λύσεις σε θέματα που τα προηγούμενα χρόνια πιθανά και να απέφευγες. Εάν είσαι μόνη, αυτήν τη χρονιά γίνεσαι πιο επιλεκτική και αυστηρή με τα θέλω και τους νέους θαυμαστές σου. Το φλερτ δεν σταματά ποτέ για εσένα κι έτσι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς απολαμβάνεις το παιχνίδι του έρωτα, της εμπειρίας και της επιβεβαίωσης σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήδη έκανες πολλές αλλαγές το 2021 και τη νέα χρονιά η ζωή σου γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική. Με τον ευεργετικό, τυχερό Δία να εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 28/12 έως τις 10/5 της νέας χρονιάς και ξανά στο τέλος του έτους, θα απολαύσεις ένα από τα πιο ένδοξα χρόνια της ζωής σου με ρομαντισμό, διασκέδαση, δημιουργική έκφραση και παιδιά. Τίποτα απολύτως δεν θα ξεπεράσει την ευτυχία και την πληρότητα που θα νιώσεις τον Μάρτιο όπου ο Δίας συναντά τον πανίσχυρο Ήλιο. Αυτό θα ξανασυμβεί μετά από 12 χρόνια μέχρι να ξαναβρεθεί στον 5ο οίκο σου, αυτόν της αληθινής αγάπης.

Το 2ο εξάμηνο της χρονιάς καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική με τη διαχείριση των οικονομικών σου. Κλείσε εκκρεμότητες και φρόντισε να αποταμιεύσεις χρήματα. Οι εκλείψεις Μαΐου και Νοεμβρίου θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σου είτε επαγγελματικές, είτε προσωπικές. Ό,τι νιώθεις να έχει φθαρεί ή να μην σου προσφέρει αυτά που χρειάζεσαι ίσως είναι καιρός να τελειώσει και να προχωρήσεις μπροστά. Εάν η σχέση με τον αγαπημένο σου έχει περάσει τις δοκιμασίες της και πλέον τον εμπιστεύεσαι. Δεν αποκλείεται με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον 4ο οίκο σου να πάρεις τις αποφάσεις σου και να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση. Εάν είσαι μόνη, ο τυχερός Δίας κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους στο ζώδιο των Ιχθύων φροντίζει για σένα και δεν αποκλείεται να βρεις τον άνθρωπο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2022 είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ευκαιρίες για να κερδίσεις χρήματα και να κάψεις καρδιές. Ο κυβερνήτης σου Δίας που συμβολίζει την επέκταση και τη γνώση φέρνει ευκαιρίες, που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου τα δύσκολα και να αρχίσεις ξανά να ονειρεύεσαι. Πέρασε τους πρώτους μήνες του έτους εστιάζοντας στη δουλειά και τις σχέσεις σου.

Η επεκτατική δύναμη του Δία και η συμπονετική ενέργεια του Ποσειδώνα θα πλησιάσουν μεταξύ τους για μεγάλο μέρος του 2022 στο θεραπευτικό ζώδιο των Ιχθύων και αυτό θα ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και κάθε επιθυμητή ανάπτυξη στους τομείς της τέχνης και της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας. Ο Άρης εκτελεί τη διαδρομή του που συμβαίνει κάθε δυο χρόνια από τις 30/10 το 2022 έως τις 12/1 του 2023. Και δεν θα τροφοδοτήσει απλώς το πάθος και την επιθυμία να επιδιώξεις τις φιλοδοξίες σου, αλλά θα σου δώσει τη δύναμη και την αντοχή να το καταφέρεις.

Είχες πολλές ερωτικές σχέσεις που δεν πήγαν έτσι όπως τις περίμενες οπότε θεώρησε το 2022 ως τη χρονιά της προσωπικής σου ανανέωσης. Είτε είσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε όχι ήρθε η στιγμή να εστιάσεις στον εαυτό σου. Οι δυο εκλείψεις Μάιο και Οκτώβρη σε κάνουν να νιώθεις ιδιαίτερα ευάλωτη συναισθηματικά. Κι αυτό σαν αποτέλεσμα θα σε κάνει κτητική έως και ζηλιάρα με τον αγαπημένο σου. Απόφυγε τις υπερβολές και αντιμετώπισε το πρόβλημα στη ρίζα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χρονιά ξεκινά με έντονους ρυθμούς, σε εμπνέει να θέσεις τολμηρούς στόχους και να δουλέψεις προκειμένου να τους πετύχεις. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις αρχές του έτους φέρνει αλλαγές γύρω από το εισόδημα σου και την ισορροπία εντός συμβολαίων. Η νέα Σελήνη στις αρχές του Μαρτίου συνδέεται με τον τυχερό Δία φέρνοντας ευκαιρίες και τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευθείς νέες συμφωνίες.

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσεις τα μάτια σου παρά τα αφτιά σου σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και να καταλήξεις στις σωστές αποφάσεις. Παρά τη φήμη σου ότι είσαι άκαρδη τις περισσότερες φορές δεν ξέρεις πως πρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Γι’ αυτό προχώρησε, κάνε μια πρόταση γάμου ή ζήτησε από τον αγαπημένο σου να συγκατοικήσετε. Εάν είσαι μόνη, την περίοδο των εκλείψεων, Απρίλη και Νοέμβρη. Ίσως είναι η στιγμή να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου, να αναγνωρίσεις τα λάθη και τι αξίες σου και να προχωρήσεις μπροστά. Αναζητάς την ασφάλεια και τη σιγουριά και ξέρεις πλέον πολύ καλά προς ποια κατεύθυνση πρέπει να προχωρήσεις. Οι κατακτήσεις σου είναι πολλές και ξέρεις να κάνεις τις σωστές επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όπως λέει και η παροιμία, αν έχεις το ένα πόδι στο παρελθόν και το άλλο στο μέλλον είναι λογικό να χάσεις το παρόν. Κι αυτήν τη νέα χρονιά πρέπει να την απολαύσεις και να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Μείνε σταθερή στους στόχους και τα οράματα σου και γιόρτασε τις ευτυχίες που με τόσο κόπο κατέκτησες την προηγούμενη χρονιά. Ο πλανήτης της ανάπτυξης θα βρίσκεται το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 2ο οίκο σου. Συμβάλλοντας στην αύξηση της καθαρής σου αξίας αλλά και των χρημάτων σου.

Βιώνεις τις δυο εκλείψεις, τον Μάιο και τον Οκτώβριο, στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας. Και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τις αλλαγές αλλά και τις ευκαιρίες που σου δίνονται στο έπακρο. Τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις στην αρχή της χρονιάς με τον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να οφείλονται σε ζητήματα συμβατότητας. Επομένως προσπάθησε να τα κατανοήσεις και να τα επιλύσεις.

Οι εκλείψεις τον Απρίλιο και Νοέμβριο επίσης φέρνουν αναταραχές στο σπίτι και την οικογένεια. Όμως δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε το πάθος αυτήν τη χρονιά όμως μην κάνεις κατάθεση ψυχής χωρίς να έχεις ισχυρά στοιχεία στα χέρια σου. Μια επανασύνδεση τις αρχές της χρονιάς βεβαιώσου πως είναι κάτι που θέλεις με όλη σου την καρδιά.

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα χρονιά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα. Θα παραμείνεις οικονομικά πολύ καλά για το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Η τοποθέτηση του Κρόνου στον 12ο οίκο σου το μήνα Απρίλιο θα δώσει αφορμή για νέες πηγές εισοδήματος. Βέβαια με τις πλανητικές τοποθετήσεις να αλλάζουν συνεχώς μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου θα σημειωθούν πολλά σκαμπανεβάσματα σε αυτόν τον τομέα.

Η διέλευση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις καλές σχέσεις στον εργασιακό χώρο σου και να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δεξιότητες σου. Αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να λάβεις μια προαγωγή ή ακόμα και μια επιθυμητή αύξηση. Το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου. Καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις μια κόπωση η οποία χρειάζεται τη δέουσα προσοχή ώστε να αποφύγεις την επιδείνωσή της αργότερα.

πηγή: Spirto

Advertisement