Έτσι χωρίζουν Γεράσιμος και Στέλλα στον Σασμό

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουνίου 2022 08:30

Έτσι χωρίζουν Γεράσιμος και Στέλλα στον Σασμό

Ο Γεράσιμος στον Σασμό καταλαβαίνει ότι τίποτα δεν θα είναι πλέον το ίδιο έπειτα από τον θάνατο του Καραπάνου. Και παίρνει τις αποφάσεις του για την επόμενη μέρα του.

Στον Σασμό ο Γεράσιμος αντιλαμβάνεται ότι έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις δεν μπορεί να μείνει άλλο στην Κρήτη. Ο Καραπάνος θυσιάζεται για εκείνον, για το παιδί του, με έναν διάλογο να προκάλεσε συγκίνηση ανάμεσα σε πατέρα και γιο.

Ο Γεράσιμος τον αποχαιρετά οριστικά, με δάκρυα στα μάτια, κλείνοντας αυτόν τον κύκλο. Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο για τον αστυνόμο. Μετά τον αποχαιρετισμό, ο Γεράσιμος αισθάνεται πολύ πιεσμένος.

Δεν θέλει άλλο να μείνει στην Κρήτη, στον τόπο που του προκάλεσε τόσο πόνο, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Όταν η μόνη που τον κρατάει στο νησί είναι η Στέλλα. Αλλά η Κρήτη τον «πνίγει», του θυμίζει άσχημα γεγονότα και αυτό δεν το αντέχει.

Έτσι, παίρνει την απόφαση να φύγει για πάντα από το νησί. Πηγαίνει λοιπόν στη Στέλλα και της ανακοινώνει την απόφασή του. Θέλει να εγκαταλείψει την Κρήτη και της ζητάει, εάν τον αγαπά, να τον ακολουθήσει κι εκείνη.

Η Στέλλα πέφτει από τα σύννεφα από την απόφαση του Γεράσιμου και προσπαθεί να τον μεταπείσει και να μείνει στον τόπο της.

Εκείνος όμως είναι ανένδοτος. Μάλιστα, της δίνει τελεσίγραφο πως ή θα πάνε μαζί σε άλλο μέρος, ή θα χωρίσουν οριστικά. Η Στέλλα διστάζει να απαντήσει, καθώς η απόφαση αυτή είναι μεγάλη.

Στην Κρήτη είναι όλη της η ζωή, είναι οι γονείς της, η δουλειά της, τα πάντα. Από την άλλη δεν είναι σίγουρη ότι αγαπά τόσο απόλυτα τον Γεράσιμο για να τον ακολουθήσει όπου θέλει εκείνος. Και αυτό τη βάζει σε μεγάλη σκέψη.

Η όμορφη δικηγόρος καθυστερεί να δώσει μια καθοριστική απάντηση, γεγονός που εκνευρίζει τον Γεράσιμο. Έτσι, εκείνος αποφασίζει να φύγει μόνος του.

Στο τέλος της σειράς του Alpha, ο Γεράσιμος αποχαιρετά οριστικά τη Στέλλα και τον Σασμό. Κλείνει κάθε πόρτα πίσω του και φεύγει από την Κρήτη, με στόχο να βρει τον εαυτό του και την ευτυχία κάπου αλλού.