Έτσι πήραν διαζύγιο Pamela Anderson και Jon Peters

Δημοσιεύθηκε: 11/02/2020 19:08
Έτσι πήραν διαζύγιο Pamela Anderson και Jon Peters

Μόλις 12 ημέρες κράτησε ο γάμος της Pamela Anderson με τον… αιώνιο έρωτά της Jon Peters! Όπως ξαφνικά έγινε… έτσι ξαφνικά έλαβε τέλος! Μάλιστα, όπως έγινε τις τελευταίες ώρες γνωστό μέσα από το People, η Pamela και ο Jon δεν παντρεύτηκαν τελικά νόμιμα αφού δεν υπέγραψαν πότε τα απαραίτητα έγγραφα που θα τους καθιστούσαν και επίσημα συζύγους!
Το πρώην ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 20 Ιανουαρίου σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Santa Monica, στην California. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly, λέγεται πως ο διάσημος παραγωγός χώρισε την ξανθιά σεξοβόμβα… μέσω μηνύματος στο κινητό!
«Ευχαριστούμε τόσο για την υποστήριξή σας, ενώ εμείς περνάμε λίγο χρόνο χωριστά για να αξιολογήσουμε ξανά τι θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από τον άλλον. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη μια πολύπλοκη διαδικασία. Με την αλήθεια στο μυαλό μας, έχουμε αποφασίσει από κοινού να ξεφύγουμε από τα τυπικά και να δώσουμε βάση σε αυτή τη μεταξύ μας διεργασία» ήταν η ανακοίνωση της Pamela Anderson λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού.

Παμ