Ανατροπές στα στοιχήματα για τη Eurovision – πώς τα πάνε Ελλάδα και Κύπρος

13 Μαΐου 2019 16:14

Τα πάνω κάτω στα στοιχήματα λίγο πριν τον α’ ημιτελικό για τον φετινό διαγωνισμό τηs Eurovision. Μέχρι πρότινος η Κύπρος με την Τάμτα ήταν στην πεντάδα και η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα στη δεκάδα. Φαβορί, το τραγούδι της Ιταλίας. Τι ισχύει απ’ τα παραπάνω, σας εξηγούμε ευθύς αμέσως.

Δυστυχώς, παρά τις πρώτες υπέροχες εντυπώσεις που άφησε η Τάμτα για την Μεγαλόνησο, ξεκίνησε η ελεύθερη πτώση. Στο διά ταύτα, η συμμετοχή της Κύπρου στη φετινή Eurovision υποχώρησε στην 12η θέση. Από την αποστολή τονίζουν πως τα αρνητικά σχόλια για τα φωνητικά οφείλονται σε τεχνικό πρόβλημα το οποίο και λύθηκε. Μένει, το Replay να αποδείξει τη δυναμική του στον Α’ Ημιτελικό αυτή την Τρίτη.

Παράλληλα,  οι αποδόσεις δίνουν την χώρα μας μια θέση πάνω από την Κύπρο στο Νο 11 με πιθανότητες να ανέβει περισσότερο μέσα στην εβδομάδα και να πούμε εδώ ότι η Κατερίνα Ντούσκα και το Better Love διαγωνίζονται επίσης στον Α’ Ημιτελικό, την Τρίτη.,

Οι πρώτες θέσεις

Είναι χαρακτηριστικό πως όλα τα τραγούδια που έφτασαν στο Ισραήλ με τον τίτλο του φαβορί υποχωρούν στις αποδόσεις λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον διαγωνισμό.

Έτσι, η Ρωσία υποχωρεί δύο θέσεις και βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση αναφορικά με την πρόβλεψη του νικητή. Πέντε θέσεις πιο χαμηλά και η Ελβετία, από την ημέρα που ο Λούκα Χάνι παρουσίασε το τραγούδι του στη σκηνή της Eurovision, σε μια χορογραφία που σε πολλούς θύμισε Fuego.

Φαβορί επί μήνες, ακόμη και για τη νίκη, η Ιταλία βλέπει τη συμμετοχή της να υποχωρεί στην 6η θέση, ενώ στη 10η βρίσκονται οι ιδιόρρυθμοι Hatarι, από την Ισλανδία, χάνοντας πέντε θέσεις στις προβλέψεις των στοιχημάτων για τον νικητή της Eurovision.

Η μεγάλη έκπληξη της τελευταίας ημέρας στη Eurovision

Αντίθετα, άλμα στην τριάδα των επικρατέστερων συμμετοχών της Eurovision κάνει τα τελευταία 24ωρα η Γαλλία. Ο Μπιλάλ Χασανί με την εκκεντρική εμφάνιση με περούκα και μακιγιάζ και το ιδιαίτερα αγαπητό για τους φαν της Eurovision μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας, βρέθηκε από την 15η θέση (ίσως και χαμηλότερα) να διεκδικεί με αξιώσεις ακόμη και τη νίκη.