Ξανά στη Eurovision η Ελένη Φουρέιρα

Δημοσιεύθηκε: 24/02/2019 18:03
Ξανά στη Eurovision η Ελένη Φουρέιρα

«Fuego» ξανά και ξανά. Μπορεί πέρσι να τερμάτισε δεύτερη, όμως, η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί ξανά στη σκηνή της Eurovision, τον Μάιο, στο Τελ Αβίβ. Μάλιστα, θα πρωταγωνιστήσει σε ντουέτο-έκπληξη.

To ρεπορτάζ
Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε: «Θα εμφανιστεί η Ελένη Φουρέιρα και σας έχουν όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ. Στο Τελ Αβίβ στη βραδιά του τελικού οι άνθρωποι έχουν σκεφτεί μία πρωτοποριακή ιδέα. Οι νικητές από τα προηγούμενα χρόνια θα συνεργαστούν επί σκηνής. Θα μου πείτε η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι νικήτρια, αλλά ο άνθρωπος που μου έδωσε όλο το ρεπορτάζ μου είπε πως την αντιμετωπίζουν ως νικήτρια γιατί κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη. Το πιθανότερο ταίρι επί σκηνής αυτή τη στιγμή για την Ελένη Φουρέιρα, είναι ο Σουηδός νικητής Mans Zemerlow.

Ο ένας θα πει το τραγούδι του άλλο. Η Ελένη Φουρέιρα θα πει το τραγούδι που κέρδισε το 2015 και ο Σουηδός καλλιτέχνης θα πει το «Fuego». Θα γίνει σαν σκυταλοδρομία θα λέει ο ένας το τραγούδι του άλλου και θα μετά θα βγαίνει το επόμενο ντουέτο. Το επικρατέστερο ταίρι της Ελένη είναι εκείνος και η απόφαση έχει παρθεί εδώ και ένα μήνα»!

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT