Φύγε εσύ, έλα εσύ: Ποιον θ’ αντικαταστήσει -στην TV- η Ευαγγελία Αραβανή (φωτογραφία)

Δημοσιεύθηκε: 14/06/2019 12:30
Φύγε εσύ, έλα εσύ: Ποιον θ' αντικαταστήσει -στην TV- η Ευαγγελία Αραβανή (φωτογραφία)

Αφού η Ευαγγελία Αραβανή μάς έδειξε περήφανη πως χρειάζονται κοιλιακοί για να «χτίσεις» κορμί, είπε να κοιτάξει και την καριέρα της. Πυρετώδης περίοδος για τηλε-αστέρες και γενικά για τα ΜΜΕ και το κορίτσι προβλέπει για να… έχει. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, συνεχίζεται η συνεργασία της με το Open, πλην όμως όχι μοντελικά.

Το ριάλιτι του καναλιού με τους σχεδιαστές απέτυχε παταγωδώς τη σεζόν που τελειώνει, αλλά η Ευαγγελία -απ’ την Λευκάδα, όπως και η Έλλη Στάη, μην ξεχνιόμαστε, άνκορ γούμαν του σταθμού- το «χει» με το λέγειν. Είναι λαλίστατο το κορίτσι, κάτι που είχε φανεί και τα περασμένα χρόνια και απ’ το My Style Rocks κλπ. Και είναι και κούκλα. Και να μην το ξεχνάτε (ή μάθετέ το όσοι δεν ξέρετε από ΜΜΕ): Οι γυναίκες πάντα «πουλάνε» πολύ περισσότερο. Εν ολίγοις, φέρνουν περισσότερο κόσμο: θεατές και διαφημιζόμενους – ω λαλά, το Νο 1 ενδιαφέρον κάθε ΜΜΕ.

Παράδοση σκυτάλης το weekend

Είπαν, λοιπόν, σε πρώτο χρόνο οι ιθύνοντες να την αξιοποιήσουν εκ νέου και να της παραδώσει τη σκυτάλη του Σαββατοκύριακου -του μεσημεριανού του Σ.Κ. του καναλιού- ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο οποίος Πέτρος δεν τα πήγε καλά -τουναντίον- με τη «μαμά» τηλεθέαση. Βέβαια, μέχρι τον Οκτώβρη έχουμε καιρό. Ως τότε, η Ευαγγελίτσα θα «ζαλίζει» τα αρσενικά by the sea με την κορμάρα της. Ιόνιο, σού ‘ρχομαι!

ΝΤΟΝ.Α.