Ευαγγελία Αραβανή: με το pilates διατηρεί αυτό το κορμί (βίντεο)

3 Μαρτίου 2019 18:38

Μια καλλονή παρουσιάστρια, νέα μεν, με καταπληκτικά γονίδια, δε, που, όμως, προσέχει. Για να… έχει. Μετά τα 40, απ’ τα 45 για την ακρίβεια, το σώμα ν’ αρχίζει να «εκδικείται» αν δεν το προσέχεις, δηλαδή αν δεν το γυμνάζεις.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι επειδή η Ευαγγελία Αραβανή πλέον ασχολείται περισσότερο με την παρουσίαση και όχι με το μόντελινγκ, τα έχει… φορτώσει στον κόκορα. Με άλλα λόγια: γυμνάζεται εντατικά για να διατηρεί το υπέροχο σώμα της.

H Ευαγγελία, που λέτε, έχει αδυναμία στο pilates. Συχνά, θα τη δεις στο γυμναστήριο με το κολάν και το t-shirt να κάνει διατάσεις και ο,τιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς. Έχει μάθει το κορμί της στις δυσκολίες και συνεχώς ανεβάζει τον πήχη. Τι εννοούμε: μπορεί να επιδίδεται σε ολοένα και πιο «σκληρές» προπονήσεις, σε ασκήσεις που απαιτούν περισσότερες αντοχές και μυϊκή δύναμη. Αυτά, ωστόσο, προϋποθέτουν ούτως ή άλλως σφριγηλό σώμα, μαθημένο στις «κακουχίες» του γυμναστηρίου. Όπως και να ‘χει, το pilates το συνιστούν πάρα πολλές. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα, κάνετέ το και θα μας θυμηθείτε!

Ντονατέλλα Αδάμου