Οι δύσκολες στιγμές της Εβελίνας Παπούλια στα “χέρια” θαυμαστή της

31 Μαρτίου 2019 21:03

“Stalker”. Στα αγγλικά σημαίνει κολλιτσίδας, αυτός που έχει την τάση να γίνει ακόμα και η σκιά σου. Το “κακό σπυρί” που θα λέγαμε – σε πιο λαϊκή εκδοχή. Μια τέτοια περίπτωση θαυμαστή αντιμετώπισε η Εβελίνα Παπούλια, με αποτέλεσμα να βάλει κιόλας άλλο όνομα στο κουδούνι του σπιτιού της. Αυτό, ωστόσο, ήταν το λιγότερο… 

“Μερικές φορές μαθαίνουν πού μένεις και σου χτυπάνε ακόμη και για πλάκα. Και κάπως έτσι χάνεις την ησυχία σου”, δήλωσε και πρόσθεσε: “Μου έχει συμβεί από το να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο κάθε τρεις και λίγο μπροστά μου –στην παράσταση, στο γύρισμα, στο σούπερ μάρκετ– μέχρι να κόβουν αποσπάσματα από τη Βίβλο και να τα αφήνουν στο αμάξι μου γράφοντας από πίσω μηνύματα έρωτα ή μίσους.”

 

Η αντιμετώπιση του “άγριου stalker”

Και δεν μιλάμε για την περίοδο που ήταν πιτσιρίκα – όταν βίωσε την απόλυτη αναγνωρισιμότητα με τους “Δυο Ξένους”, αλλά στην πορεία. Πώς τελείωσαν, όμως, όλα αυτά τα “επεισόδια” από stalkers; “Μια φορά λειτούργησα αλλιώς, γιατί ήταν βίαιος ο συγκεκριμένος. Όχι με αστυνομία, «καθάρισα» μόνη μου. Ήταν ένας που δεν με άφηνε να μπω στο αυτοκίνητο. Κοπανούσε την πόρτα, έριχνε μπουνιές και κλοτσιές, έβριζε, ούρλιαζε ότι με θέλει και κάτι τέτοια κουφά. Κάποια στιγμή άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου, μπήκα αμέσως μέσα και, όπως πήγε να σκύψει, του ’ρθε η πόρτα στο κεφάλι. Το εμπνεύστηκα μάλλον από κάποια ταινία που είχα δει. Φώναξα! Αλλά δεν υπήρχε άνθρωπος να με βοηθήσει. Και αυτοί που περνούσαν δεν ήθελαν να μπλέξουν.”

Μπορεί τώρα να έχει περάσει καιρός και η Εβελίνα να γελάει στη θύμηση του… κοπανίσματος της πόρτας πάνω του, αλλά τότε ο συγκεκριμένος “θαυμαστής” τής είχε γίνει εφιάλτης. Ξεκάθαρα.