Εβελίνα Παπούλια: Αυτός είναι ο σύντροφος της

12 Ιουλίου 2022 01:20

Η Εβελίνα Παπούλια είναι μία από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς της γενιάς της, που έχει καταφέρει να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό για το υποκριτικό της ταλέντο.

Η ίδια ωστόσο θέλει να διαφυλάσσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φλας και τις κάμερες και να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά της. Ωστόσο ο  σύντροφός της, Σταύρος με τον οποίο μετρά αρκετά χρόνια σχέσης, είναι ο άνθρωπος που την κάνει ευτυχισμένη.

 

Η Εβελίνα Παπούλια εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε μια σχέση που την κάνει χαρούμενη ενώ όπως έχει δηλώσει η ίδια είναι πολύ καλά και ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Σταύρο.

Το ζευγάρι μετρά περίπου 7 χρόνια κοινής πορείας και είναι αχώριστοι αφού συνηθίζουν να περνούν όμορφες και δημιουργικές στιγμές μαζί.

Σε μια σπάνια συνέντευξή της, η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τον σύντροφο της, Σταύρο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν αλλά και όσα νιώθει για εκείνον.

«Είμαι καλά, νιώθω ότι έχω αλλάξει στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Επειδή αυτή τη στιγμή είμαι σε σχέση, είμαι πολύ ερωτευμένη και τον λατρεύω, δεν το έχω στο μυαλό μου να ξαναπαντρευτώ. Βιώνω ένα πράγμα που αυτή τη στιγμή με αφορά, έτσι όπως είναι.

Είμαστε μαζί από μωρά. Η μαμά του με τη μαμά μου ήταν κολλητές φίλες κι εμείς έχουμε μεγαλώσει μαζί. Η αδελφή του είναι κολλητή μου. Δεν κάναμε παρέα, είχαμε μια πολύ ωραία σχέση γιατί μεγαλώσαμε μαζί, αλλά δεν κάναμε παρέα γιατί ήταν πιο μεγάλος από μένα. Υπήρχε ένας θαυμασμός και από τις δύο πλευρές», σημείωσε η Εβελίνα Παπούλια. «Έσκασε τελείως περίεργα. Δεν θα γινόταν νωρίτερα, γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι με τον Σταύρο πιο μικρή. Είναι πιο κλασικός άντρας. Εγώ είμαι πολύ φευγάτη. Πολύ εγωιστές και οι δύο, δεν θα μπορούσαμε να δέσουμε. Τώρα είναι αλλιώς.

Αυτή η σχέση μου αρέσει, γιατί δεν υπάρχει η δέσμευση, αν θέλω να βγω το βράδυ δεν θα υπάρχει γιατί. Είναι έξι χρόνια και κάτι μήνες αυτή η σχέση. Για μένα δεν έχει κανένα ελάττωμα. Είναι πολύ ιδιαίτερος. Είναι my super hero. Δεν ξέρω κατά πόσο με έχει “δαμάσει” αλλά νιώθω μεγάλη ασφάλεια πλάι του και μεγάλη εμπιστοσύνη που δεν το είχα ποτέ. Είναι ένας αυτόφωτος άνθρωπος, τα έχει καταφέρει μόνος του στη ζωή του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι προηγούμενες σχέσεις μου δεν ήταν έτσι», είχε πει χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια για τον σύντροφο της.