Εβελίνα Παπούλια: «Έναν μήνα μετά τον χωρισμό μας, ο πρώην σύζυγος μου ζήτησε βοήθεια για τη νέα του σχέση»

Συντάκτης: Newsroom

23 Δεκεμβρίου 2022 09:48

Εβελίνα Παπούλια: «Έναν μήνα μετά τον χωρισμό μας, ο πρώην σύζυγος μου ζήτησε βοήθεια για τη νέα του σχέση»

Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάντο και την κόρη της, Αφροδίτη.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, αναφέρθηκε στον πρώην της και τη φιλική σχέση που κατάφεραν να διατηρήσουν.

«Με τον Γιώργο ήμασταν εξ’ αρχής φίλοι. Η κυρίαρχη σχέση ήταν φιλική, οπότε η μετάβασή μας δεν ήταν δύσκολη. Να σας πω το εξής. Είχαμε χωρίσει και μέναμε πάνω-κάτω λόγω του παιδιού», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε ένα περιστατικό με τη νέα σχέση του πρώην της. «Πάνω στον μήνα, τα είχε φτιάξει με μια κοπέλα και μου λέει “περνάω πολύ δύσκολα, έλα να βάλεις μια τάξη εδώ πέρα” και του λέω “τι να πω δηλαδή;” και μου απάντησε “δεν ξέρω, βρες κάτι”. Κατέβηκα λοιπόν, ήπια καφέ με την κοπέλα, όλα καλά. Δεν είχαμε δυσκολίες μεταξύ μας, άλλοι θα το πουν Σουηδία», δήλωσε.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως: «Είναι μια επανατοποθέτηση χρησιμοποιώντας τα θετικά μας στοιχεία προς όφελος του παιδιού και της δικής μας σχέσεης. Δεν έχει νόημα να έχουμε προβλήματα. Η σχέση μας είχε κάνει τον κύκλο της, γιατί ήμασταν εξ’αρχής φίλοι και δεν ταιριάζαμε κιόλας στην συγκατοίκηση».

Τέλος, αναφέρθηκε στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου και εξέφρασε τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για εκείνη.

Όπως είπε, η κόρη της ήταν πάντοτε πολύ ώριμη, ανεξάρτητα από την ηλικία της. «Το παιδί πάντα νοιαζόταν για μένα, πολλές φορές γίνεται γονιός του γονέα. Η Αφροδίτη έχει απίστευτη ωριμότητα, πολλές φορές μου λέει “δες το λίγο αλλιώς”. Από μικρή ήταν ώριμη, νομίζω γεννήθηκε με χαρακτήρα, αλλά έπαιξαν ρόλο και οι συνθήκες», εξήγησε.

«Αυτό που μπορείς να κάνεις με το παιδί είναι οι ουσιαστικές διορθωτικές. Πρέπει να το μάθεις να μη βαριέται. Εγώ είμαι η απόλυτη χαζομαμά, τερματισμένη. Έχω τεράστιο έρωτα με την κόρη μου, λιώνω. Δεν είναι ότι της το δείχνω ή την καταπιέζω, αλλά μιλάω για εκείνη κι είναι έρωτας, νιώθω πεταλούδες», συμπλήρωσε κλείνοντας.