Εβελίνα Παπούλια: «Η πορεία μου είχε πάρα πολλά λάθη, έπεσα, έφαγα τα μούτρα μου»

23 Απριλίου 2022 10:30

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τη συνεργασία της κόρης της με τον Ανδρέα Γεωργίου στην δραματική σειρά του MEGA Η γη της ελιάς.

Εβελίνα Παπούλια: «Η πορεία μου είχε πάρα πολλά λάθη, έπεσα, έφαγα τα μούτρα μου»

Η Εβελίνα Παπούλια παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα. Για την συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου τα τελευταία χρόνια για την κόρη της που συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA αλλά και για το εάν σήκωσε το τηλέφωνο για να μιλήσει εκ μέρους της κόρης της στο γνωστό σκηνοθέτη.

Εβελίνα, την παρακολουθείς καθημερινά στη Γη της ελιάς;

Ναι, βέβαια. Δεν έχω παρακολουθήσει τις δικές μου σειρές, αλλά την Αφροδίτη δεν τη χάνω. Γιατί είμαι μαμά! Και είμαι περήφανη για εκείνη από τη μέρα που γεννήθηκε. Έχει καταφέρει πράγματα σε πολύ μικρό διάστημα και γενικά η Αφροδίτη είναι ένα παιδί που όταν βάζει κάτι στο μυαλό του, το πετυχαίνει. Και το βασικότερο είναι πως είναι πολύ γενναία, γιατί ακόμη και αν φοβάται κάτι, θα πάει κόντρα στον φόβο της. Κι αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό σε έναν άνθρωπο.

Με τον Αντρέα Γεωργίου, τον σκηνοθέτη της σειράς, έχετε συνεργαστεί για πολλά χρόνια. Σήκωσες το τηλέφωνο να του πεις «πρόσεχε το κορίτσι μου;».

Όχι, δεν είμαι τέτοιου είδους μαμά. Δεν θα μπω στη διαδικασία να την προστατεύσω προκαταβολικά, αλλά τη στιγμή που θα χρειαστεί εννοείται πως θα είμαι εκεί. Ξέρεις τι γίνεται; Θεωρώ πως κάθε άνθρωπος πρέπει να μάθει από τα λάθη του. Για παράδειγμα, η δική μου πορεία είχε πάρα πολλά λάθη. Τσεκαρίστηκα, έπεσα, έφαγα τα μούτρα μου, ξανασηκώθηκα.

Θέλω λοιπόν και η Αφροδίτη να μάθει μέσα από τα δικά της λάθη. Το να είμαι υπερπροστατευτική μαζί της δεν θα της κάνει καλό. Έχω βέβαια και απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της, έτσι; Θεωρώ ότι είναι πολύ έξυπνη και ώριμη για να διαχειριστεί τα πάντα