Εβελίνα Παπούλια: «Κατεβάζω ρολά σε όλα μέχρι τον Σεπτέμβριο»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

21 Ιουλίου 2022 20:10

Η Εβελίνα Παπούλια ανακοίνωσε την απόφασή της να μείνει μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Με δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια έκανε γνωστό ότι θα απέχει για τις επόμενες εβδομάδες από τα social media.

Όπως εξήγησε η αγαπημένη πρωταγωνίστρια, κατέληξε σε αυτήν την απόφαση έπειτα από την επίθεση που πραγματοποίησαν άγνωστοι στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real» καθώς και λόγω των πυρκαγιών, που για ακόμα μια φορά δοκιμάζουν την Ελλάδα.

Τόνισε πως στο διάστημα αυτό δεν θα είναι σε θέση να απαντάει στα μηνύματα που θα της στέλνουν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Θα μπορούν, πάντως, να επικοινωνούν μαζί της μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο εργάζεται.

Η Παπούλια, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

«Μέσα σε μικρότερο διάστημα ενός μηνός έγινε εμπρηστική ενέργεια στον χώρο εργασίας μας @realfm978 και @ellinikos932 καίγεται το σύμπαν από τις φωτιές, βιασμοί εγκλήματα ειλικρινά η ψυχοσύνθεσή μου δεν αντέχει τόσα!

Έχω ανθρώπους που αγαπώ και μ’ αγαπούν τόσο που μπορώ να ξεκουράζω την ψυχή και το μυαλό μου! Και λέω να εστιάσω σε αυτά!

Αυτά είναι η τροφή της ψυχής μου! Αν νιώθετε το ίδιο εστιάστε κι εσείς σε αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους!… βάλτε στην άκρη το instagram το Facebook και ό,τι άλλο σας μαυρίζει την ψυχή!

Εγώ αυτό θα κάνω! Συγχωρέστε με αλλά θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη! Καλές διακοπές!!».

Σε επόμενη ανάρτησή της, έγραψε: «Κατεβάζω ρολά σε όλα! Θα τα ξανά πούμε τον Σεπτέμβρη γιατί βάζω το μυαλό και το σώμα μου σε διακοπές…

Φυσικά μέχρι τέλος Ιουλίου φίλοι αγαπημένοι είμαστε συντονισμένοι στον @ellinikos932 γιατί και εγώ δουλεύω… 1η Αυγούστου εξαφανίζομαι ❤️!

Αν λοιπόν δεν απαντώ στα μηνύματά σας δεν είναι γιατί σας ξέχασα αλλά γιατί δεν θα μπω στο Ίνσταγκραμ μέχρι τον Σεπτέμβρη! Αποτοξίνωση ! Σας αγαπώ!!».