Εβελίνα Παπούλια: «Ο Ρήγας είχε στο μυαλό του την Μενεγάκη για τον ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου»

13 Μαΐου 2022 16:17

Εβελίνα Παπούλια: «Ο Ρήγας είχε στο μυαλό του την Μενεγάκη για τον ρόλο της «Μαρίνας Κουντουράτου»»

Η Εβελίνα Παπούλια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, «Night Out» στο Mega.

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τον ρόλο που την ανέδειξε αυτός της «Μαρίνας Κουντουράτου» στους «Δύο Ξένους» αλλά και την δημοσιότητα που δεν την ευχαριστήθηκε, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Ξεκίνησε με ακρόαση, πέρασα την ακρόαση και μου είπαν “Σε θέλουμε”, είχα κλείσει με μία άλλη σειρά του MEGA, τους είπα να τα βρουν επειδή εγώ ήμουν καινούργια, δεν υπήρξε κάποιο θέμα.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας σίγουρα είχε την Ελένη Μενεγάκη στο μυαλό του για τον ρόλο. Αν το δεις τώρα ψυχρά, θα δεις ότι δεν έχω πατήσει πάνω στην Ελένη, όμως έπρεπε να θυμίζω την Ελένη, όπως έπρεπε να θυμίζω και ό,τι show υπήρχε τότε. Ήταν ένα mix. Η τότε θεματολογία ήταν πιο αθώα».

«Η αναγνωρισιμότητα ήταν δύσκολη, δεν ήταν κάτι που με ευχαριστούσε. Δεν το χάρηκα, και είναι κρίμα που δεν το χάρηκα. Δεν μπόρεσα εκείνη τη στιγμή να χαρώ αυτήν την επιτυχία που μου χαρίστηκε. Πρώτα απ’ όλα δούλευα πάρα πολύ και είχα και τα γυρίσματα, δεν το έβλεπα το σήριαλ. Με σταματούσαν στον δρόμο, μου έδιναν συγχαρητήρια και δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει. Δεν μπορούσα να αναγνωρίσω τη δουλειά μου εκείνη την ώρα».