Εβελίνα Παπούλια: Παντρεύει την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Συντάκτης: Newsroom

9 Αυγούστου 2022 11:30

Εβελίνα Παπούλια: Παντρεύει την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Διακοπές στο Πόρτο Χέλι μαζί με συνάδελφούς τους από τη σειρά «Η γη της ελιάς» κάνουν η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης. Και όπως δείχνουν όλα, οι δύο τους οδεύουν ολοταχώς προς γάμο, με τις ευλογίες, φυσικά, της μητέρας της Αφροδίτης, Εβελίνας Παπούλια.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες. Αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι που περνούν ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου μαζί και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε του στιγμή πριν ξεκινήσουν και πάλι γυρίσματα για τη σειρά «Η γη της ελιάς».

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης δέχτηκε και μια έκπληξη από τη σύντροφό του και τους φίλους τους για τα γενέθλιά του. Σε βραδινή τους έξοδο η Αφροδίτη Λιάντου εμφανίστηκε με ένα εορταστικό γλυκό μπροστά στον αγαπημένο της, ενώ όλοι μαζί του τραγούδησαν το τραγούδι των γενεθλίων του. Ο ίδιος τους ευχαρίστησε ξανά και ξανά για την έκπληξή τους που δεν περίμενε, ενώ η Αφροδίτη Λιάντου δεν έκρυβε τη χαρά της για την ιδιαίτερη μέρα του συντρόφου της.

Η απόφαση για τον γάμο

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι πολύ καιρό μαζί, οι δύο τους είναι αποφασισμένοι να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους. Κι έτσι, οι κουβέντες περί γάμου οδήγησαν πολύ σύντομα σε αποφάσεις. Η μητέρα της Αφροδίτης, Εβελίνα Παπούλια, είναι πολύ χαρούμενη με τις εξελίξεις και οι αρχικές της αντιρρήσεις κάμφθηκαν όταν είδε ότι η συγκατοίκιση των δύο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Πέντε μήνες ερωτευμένοι!

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Αλέξανδος Σκουρλέτης είχε μιλήσει για τις σχέσεις

«Μέχρι στιγμής κρατάω μια απόσταση από τον έρωτα. Εντάξει, εννοείται ότι έχω ερωτευτεί, αλλά δεν ήμουν ποτέ των σχέσεων, ίσως με φοβίζει η δέσμευση. Επίσης, είναι πολλά τα πράγματα που θέλω να κάνω και κάπως φοβάμαι ότι είναι δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο που να μπορεί να σε ακολουθήσει σε όσα θες και να τον ακολουθήσεις και εσύ», είχε δηλώσει στη Φανή Πλατσατούρα. «Γενικά είναι μια σύμπτωση που είναι ωραία όταν συμβαίνει, αλλά συμβαίνει σπάνια αυτό το ταίριασμα δύο ανθρώπων».

Η Αφροδίτη Λιάντου είχε πει για την εμπειρία της στη σειρά: «Είναι συνολικά μια ωραία εμπειρία. Έχει καθημερινά γυρίσματα και πολύ τρέξιμο αλλά δεν θα βαρεθώ ούτε θα γκρινιάξω γιατί κάνω κάτι δημιουργικό, στο οποίο δοκιμάζω τον εαυτό μου. Μου αρέσει που μπήκα στον κόσμο της δουλειάς, βγάζω τα δικά μου χρήματα και έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και διάθεση να σε βοηθήσουν. Είναι πολύ κοντά σε εμάς, τους μικρότερους ηλικιακά, και γενικότερα το κλίμα στα γυρίσματα είναι σχεδόν οικογενειακό. Έχουμε δεθεί όλοι μεταξύ μας».

Περιοδικό Ciao