Εβελίνα Παπούλια υπέρ Μαρκουλάκη – «Δεν θεωρώ πρέπον οι συνάδελφοι μας να ρίχνονται στον τόπο του λιθοβολισμού»

23 Φεβρουαρίου 2021 16:30

Εβελίνα Παπούλια: πήγε στην Κύθνο και έκοψε την ανάσα με το αψεγάδιαστο σώμα της (φωτογραφίες)

Ανοιχτή επιστολή προς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έστειλε χθες ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης τόνισε μεταξύ άλλων πως τον “κρέμασαν στα μανταλάκια” και πως προσβλήθηκε με την ανακοίνωση του ΣΕΗ, μετά από εμφάνισή του στο Mega.

Το πρωί της Τρίτης, η Εβελίνα Παπούλια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μίλησε για το ΣΕΗ και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

«Παρακαλώ πολύ για να μπορούμε να #eimasteoloimazi καλό θα ήταν να τιμούμε αυτό που συνυπογράφουμε.

Δεν μπορούμε να αμαυρώνουμε ανθρώπους συνάδελφους μας και υποστηρικτές το #metoo. Αν κάποιος πέσει σε λεκτικό ατόπημα καλό θα είναι πρώτα να σκεφτόμαστε ότι δεν το έκανε από κακή πρόθεση και μετά να επικοινωνούμε κατιδίαν μαζί του.

Δεν θεωρώ πρέπον οι συνάνθρωποι- συνάδελφοι μας να ρίχνονται στον τόπο του λιθοβολισμού́ ! Με αυτόν τον τρόπο δεν φαντάζουμε καλύτεροι από τους θύτες και από τους ανθρώπους που ασκούν λεκτική βία.

Θα παρακαλούσα το ατόπημα του ΣΕΗ να διορθωθεί́ απέναντι στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αν θέλουμε να ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία με ίσα δικαιώματα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Το ΣΕΗ είναι η οικογένεια όλων μας.

Πόσο μάλλον ανθρώπων που χρόνια τώρα έχουν δείξει έντονα το αίσθημα της συναδελφικότητας. @smaragda_karidi_official constantinemarkoulakisofficial», έγραψε η Εβελίνα Παπούλια.