Γιατί η Εύη Ιωαννίδου δεν δείχνει φωτογραφίες απ’ την εφηβεία της, αλλά απ’ όταν ήταν μπέμπα

Δημοσιεύθηκε: 08/04/2019 13:27

 Είναι μια δίμετρη κούκλα και το έχουμε γράψει πρώτοι – και πολλάκις. Φαίνεται, όμως, ότι η Εύη Ιωαννίδου ήταν από αυτά τα κορίτσια που από ασχημόπαπα, ή, τέλος πάντων, από συμπαθητικούλες μεταμορφώθηκαν σε κύκνους.

Η μελαχρινή Ευμορφίλη -που σημαίνει με ωραία μορφή, αλά… αρχαία ελληνικά- αποφάσισε να απαντήσει σε ερωτήσεις των followers στο instagram και σε μία ερώτηση «φωτογραφία από την εφηβεία σου;». Στην προκειμένη, έκανε ένα κολάζ στιγμιότυπων απ’ όταν ήταν μπέμπα. Ορμώμενοι απ’ αυτό, επαϊοντες τονίζουν ότι προφανώς δεν ήταν τόσο κούκλα στην εφηβεία της, εξ ου και δεν ποστάρει σχετικές λήψεις. Όπως και να ‘χει, η γυναικάρα το ‘χει με το μόντελινγκ και μάλιστα ταξίδεψε στο Μιλάνο για να δοκιμάσει την τύχη της. Οι «δικοί» της υποστηρίζουν, από την πλευρά τους, ότι πέρασε από κάστινγκ για τον Giorgio Armani και οι υπεύθυνοι ενθουσιάστηκαν.

Για να δούμε: θα ακολουθήσει τον δρόμο της Σοφίας Χρυσοχοϊδου – της μόνης, μέχρι στιγμής, Ελληνίδας μούσας μια φορά κι έναν καιρό του «πατέρα του μινιμαλισμού» ή όχι; Εμείς, πάντως, θα της το ευχηθούμε γιατί τέτοιες ομορφιές, φυσικές εννοούμε, όπως κι αν ήταν έφηβη, σπανίζουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ