Η Εύη Βατίδου ξαναχτυπά επικά: Με διαστημικά νύχια και χλωμά αγγλικά, στέλνει φιλιά στον Νίκο Παππά για το ελληνικό όχημα στο φεγγάρι (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 11/04/2019 16:10

Η Εύη Βατίδου πλέον είναι απόλυτη. Είναι σκέτο έπος. Δεν έχει συναγωνισμό. Ο προφανής λόγος είναι πως μας κάνει και σκάμε στα γέλια και ασφαλώς δεν έχουμε καλύτερο.

Στο διά ταύτα. Ως γνωστόν, λίγες ημέρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού (ΕΛΔΟ) και της ΝASA για την αποστολή στη Σελήνη μέχρι το 2022 και τους πανηγυρισμούς του Νίκου Παππά ότι η Ελλάδα «συγκαταλέγεται πλέον μεταξύ των πολύ λίγων διακεκριμένων χωρών που θα έχουν εγκατάσταση στη Σελήνη», το κορίτσι μας επανήλθε.

Ευχαρίστησε τον υπουργό με τον (ολο)δικό της τρόπο στο Instagram, με ένα βίντεο σε αγγλικά που, ΟΚ, βγάζεις νόημα αλλά εύκολα γελάς και με μια επική ατάκα στο τέλος. «Συγχαρητήρια για την αποστολή. Την απίθανη αποστολή. Τα νύχια μου είναι διαστημικά».

Yπόσχεται, δε, ότι θα βελτιώσει τα αγγλικά της. Εννοείται, η προφορά του «congragulations» για το «mission… impossible» την καθιστά έτσι απλά απόλυτη. Γεια σου, βρε Εύη μας, μας έφτιαξες τη μέρα!