Εβίτα Χουντάλα: «Ιδέα του Σαββόπουλου το στριπτίζ»! (βίντεο)

5 Δεκεμβρίου 2018 23:16

Η Εβίτα Χουντάλα αποκάλυψε ότι το αισθησιακό στριπτίζ που έκανε στην πίστα της μουσικής σκηνής «Άλσος» στο Πεδίον του Άρεως, την ώρα που τραγουδούσε ο Διονύσης Σαββόπουλος, ήταν κάτι που το είχαν σχεδιάσει από κοινού, έπειτα από ιδέα του Νιόνιου.

Η χορεύτρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη στον Alpha και αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στη μουσική σκηνή «Άλσος»  προκαλώντας πολλά σχόλια και αντιδράσεις.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Ο Σαββόπουλος με πήρε στο τηλέφωνο και μου ζήτησε να σκηνοθετήσουμε ένα στριπτίζ στη σκηνή. Πριν αρχίσω το στριπτίζ, ήμουν ντυμένη αστυνομικός και στη συνέχεια όταν έμεινα με τα εσώρουχα, φώναζα από το μικρόφωνο: “Θέλετε να συλλάβω τον Σαββόπουλο;”».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ήταν μια ωραία έκπληξη για το κοινό όλο αυτό και φάνηκε ότι το διασκέδασαν και μας άρεσε πολύ».

Παράλληλα, η χορογράφος και χορεύτρια αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, λέγοντας: «Έχω απορρίψει τρεις προτάσεις γάμου. Ο άντρας πρέπει να είναι πολύ μάγκας για να με καταφέρει να τον παντρευτώ. Μου αρέσει η δουλειά μου και το σώμα μου και αισθάνομαι άνετα να χορεύω με τα εσώρουχα».