Εξαφάνιση-βόμβα στις Άγριες μέλισσες! Το σοκ και η οργή του Δούκα για Ασημίνα και Ελένη

17 Νοεμβρίου 2020 08:40

Σας έχουμε αποκαλύψει ότι η εξαφάνιση του Κωνσταντή από το Διαφάνι έχει προκαλέσει σοκ στο Διαφάνι, αλλά εκείνος οργανώνει σχέδιο για τη Δρόσω με την οποία αισθάνεται πάλι έντονα αισθήματα.

Εκτός όμως από τον Κωνσταντή ένα ακόμη πρόσωπο πολύ αγαπητό σε μικρούς και μεγάλους τηλεθεατές στις Άγριες Μέλισσες παίρνει μια απόφαση χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες. Και είναι λογικό καθώς η ηλικία του δεν του το επιτρέπει.

Ο μικρός Σέργιος Σεβαστός (Σπύρος Ντόγιας) το τελευταίο διάστημα βιώνει αλλαγές στη ζωή του. Ο ερχομός του παππού του και το γεγονός ότι η θεία του είναι στη φυλακή ταράζουν την ψυχοσύνθεσή του. Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν οι καβγάδες των γονιών του, της Ασημίνας και του Νικηφόρου.

Ο μικρός Σέργιος βλέπει τα δικά του αγαπημένα πρόσωπα να μην ασχολούνται πλέον μαζί του, νιώθει παραμελημένος και έπειτα από έντονο καβγά των γονιών του, εξαφανίζεται. Στην οικογένεια των Σεβαστών σημαίνει συναγερμός. Ο Δούκας μάλιστα δεν διστάζει να επιρρίψει ευθύνες στη μάνα του και στην αδελφή της, καθώς η επιστροφή της Ελένης θεωρεί ότι τάραξε τον εγγονό του. Ο Σέργιος έχει ανακαλύψει μια καλή κρυψώνα και δεν λέει να εμφανιστεί.