Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα με την ελληνική τηλεόραση: «Η ελληνική τηλεόραση αξίζει καλύτερα πράγματα από τα τηλεσκουπίδια ριάλιτι»

Δημοσιεύθηκε: 8 Σεπτεμβρίου 2020 16:11
Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα με την ελληνική τηλεόραση: "Η ελληνική τηλεόραση αξίζει καλύτερα πράγματα από τα τηλεσκουπίδια ριάλιτι"

Εξάλλη η ηθοποιός με τα όσα ακούστηκαν στον αέρα του Big Brother.

«Αυτό που συνέβη με το Big Brother είναι τραγικό. Άκουσα τη μητέρα του που είπε πως δεν τον μεγάλωσε έτσι. Σαν μητέρα νομίζω ότι η γυναίκα έπαθε σοκ! Τι γίνεται… Βλέπουν την κάμερα απέναντι και προσπαθούν να κάνουν εξυπνάδες. Να το παίξουν μάγκες και αντρουά γιατί νομίζουν ότι η μαγκιά είναι αυτό» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η Βάνα Μπάρμπα. «Για μένα αυτό είναι τηλεσκουπίδι και θα έπρεπε ο ΣΚΑΪ να σταματήσει την παραγωγή. Όχι καν να διώξει αυτόν, την παραγωγή.
Στην συνέχεια είπε και για το ριάλιτι που αρχίζει στον Alpha : «Αυτό το Bachelor, συγνώμη… 20 γυναίκες να κυνηγάνε έναν άντρα, ποιος το σκαρφίστηκε; Αυτοί οι διευθυντές παραγωγής που είναι πάνω στο κανάλι, υποτίθεται, τι είναι; 20 γυναίκες να κυνηγάνε έναν άντρα; Δηλαδή συγνώμη. Νομίζω πως υποβιβάζει τη γυναικεία υπόσταση, λάθος τα έχουν κάνει και δεν έχουμε ανάγκη από τηλεσκουπίδια» συμπλήρωσε, επίσης, η δημοφιλής ηθοποιός

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT